Öncelikle geçmiş olsun, böyle elden düşme firmalara ve ajanslara itibar etmeyiniz. Tabi işini güzel yapan ajanslar var ama bence siz kendiniz adwordse doğrudan başvurarak kendiniz ödeme yapın google'a ve TBM tık başına değerleri belirleyin, ben 15 gündür 100 TL yükledim ve 3000+ TIK geldi içeride halen 20 TL'm var

Biraz araştırın kendiniz google'ın ipuclarına uyun işiniz görülür.
Oncelikle cevabınız için teşşekkür ederim. benim hesabım malum askıda. Aynı Site için başka bir hesap oluştura bilirmiyim.?(Reklam ajansı oluşturdu.) oluştura biliyorsam nelere dikkat etmem lazım...Çünkü askıya alındıkdan sonra yeni bir gmail ile yeni adwords hesabı oluşturdum adwords a girdiğim anda askıya alındı.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:30:43 -->-> Daha önceki mesaj 18:23:35 --
"Kötü" ajanslarda böyle bir durum var. Sizden aldığı 1000tl para ise, "kendisini kurtarmadığı için" size 1000tl harcadım der, ancak 500tl belki harcamıştır. Ve hatta sizden komisyon almadığını da iddia eder. Hayrına yapıyorlardır. Siz de işini düzgün yapan firmalara gidip "ama x firması komisyonsuz yapıyor" dersiniz.
Geçmiş olsun.
edit: mesela r10'da da var böyle konular. 1000tl'lik reklam yayınlatın ama 700tl ödeyin filan gibi. her seferinde raporluyorum konuları, ısrarla yeniliyorlar.
Şirket bir primier partner anlaşma yaptıgım gün merkezlerine gitmiştim merkezleri de gercekden güzel ve bayağı çalışanı vardı. bende güvendim.

sonradan öğrendim ki diğer reklam ajansları adwords hesabını oluşturdukdan sonra izleme yetkisi veriyor. adwords hesabına canlı olarak bağlanabiliyormuşuz.
Ama ağzımız yandı bir kere. Lütfen yardımcı olun Bu firma benim reklamımı yayınladı sonuçda. ben nasıl yapabilirim hesabım askıda.(hesabım askıya alındıkdan sonra yeni bir gmail ile yeni adwords oluşturdum anında askıya alındı.hiç bir reklam oluşturmdan once.) Bu reklam ajansı Nasıl yaptu bunu. Ben kendi hesabımda olmasını istiyorum hiç yokdan yere hırsızlara %10 üçret vermek istemiyorum...Lütfen yardım edin..