Son yaptığım testi yöntemi ile beraber açıklayacağım. Sürçi lisan olursa ya da birilerinin gereksiz vaktini almış olacaksam da lütfen affola..
Önce ;
Ücretsiz facebook url alma yöntemi ! (: sayfasında açıkladığım yöntem ile "
video izle sayfasını aldım.
Sonra 3 gün önce aklıma esti Google'da bir arama yaptım. "video izle" kelimesi için. Baktım alt görseldeki gibi bir sonuç çıkıyor.
Hemen eski sayfam ile aynı kategoride ve adreste bir sayfa açtım. Aynı yöntem ile bu sayfa url adresini de aldım ve aynı gün merge talebinde bulundum.
Bingo

Artık arama sonucunda o linki görenler benim sayfaya geçiş yapıyor.
Testin görünen olumsuz yanı; merge sonrası o link bendeki arama sonuçlarında görünmüyor. ( Başka pc'lerde bazen görünüyor, bazen görünmüyor) (o konudaki teste ise devam ediyorum. O sorunu da çözersem otomatik olarak, fırsatını bulduğum anda hazır sıralamadan yer kapmış olacağız. Ondan sonrası zaten sayfayı kasıp sıralarda yukarı taşımaya girer ki o da ayrı bir işlem ve çalışma konusu.
Bu bilgileri kendime saklamak yerine sevdiğim bu forumda tüm arkadaşlar bilsin, işine yarayacak olanlar kullansın istedim. Sırf yorum yapmak için yorum yapıp, paylaşım yapmaya çekinmemize sebep olmayın lütfen, belki gün gelir bir paylaşım yaparız ve o bilgi sizin de işinize yarayabilir. )