merhabalar. konuya hmen gireyim ben bir adwords hesabı oluşturdum 100 tl günlük bütce ile reklamım 1 gün yayınlandı 210 tık geldi. ertesi gün hesabım askıya alındı(googledan gelen mailde hiç bir açıklama yokdu.) bende form doldurdum neden askıya alındım diye gödenrdim bu sefer hesabım kalıcı olarak askıya alındı maili geldi. Hiç bir yerden yardım alamadım. bende bir adwords şirketiyle anlaştım. Domainde hiç bir değişiklik yapmadan Sitemi Reklama çıkarmayı başardılar. bende işlerimi yürütsünler diye 500 tl verdim ve Bana bir panel verdiler. bunlar 500 tl mi 1 saatte bitirdiler toplamda gelen tık 245. Ayrıca panel de ki rakamlar ile bunların söyledikleriyle uyuşmuyor.
birde ben 100 tl ile 206 tık aldım bunlar 500 tl ye 245 tık. hemde kimsenin nette alışveriş yapmayacağı saate 00:00 ile 01:00 arasında( Reklam şirketinede yayınlanmasını istediğim saat aralığınıda söylemiştim. 08:00-22:00 diye)

1. Sorum ben Domain adımı değiştirmeden Yeni bir hesap acabilirmiyim acabilirsem nelere dikkat etmem gerekir. çünkü bu reklam ajansı bunu bir şekilde yaptı.

2. Sizce bu 500 Tl mi Kurtara bilmek için sizce ne yapmalıyım.bana diyolarki 250 tl sini biz 250 tl sini siz karşılayın ilk elin günahı olmaz gibi sacma seyler söylediler.karsılayacakları 250 tl yide allah bilir kuponla yapmayı düşünüyorlardır.

Konu ile bilgi sahibi Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin....