smfden başka bir sisteme geçtiğim için tüm konuların yerini değiştirmek istemiyorum aslında. problem olacak düşüncesiyle. forumu bir sub domaine komple aktarsam. sonra dediğiniz gibi linkleri yönlendirsem. ana sayfa yani portal bölümüne yeni bir sistem eklesem. çok sıkıntı yaşarmıyım peki ?
diğelimki smf forumunuzda 10 bin adet konunuz var, bu konuları farklı sisteme aktarabiliyorsanız ve link yapısı değişeceği için eski linklerin 404 hatası olacaktır ve bu 404 hataları yani bulunamayacağı için anasayfaya yönlendirmen faydalı olacaktır zamanla google yeni linkli konuları indexleyecektir. örneğin eski linkin
https://www.r10.net/araba.smf yenisi ise
https://www.r10.net/araba.vbulletin olsun araba başlıklı konun eskisi sıralamada 1. sırada ise belli bir süre sonra yeni linkin ile aynı konun eski linkteki sırasını yeni linkle alacaktır, Bu anlattığım sisteme göre yapmaya çalış.