Canvas ile ilgili sormak istediğim bazı konular var, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Yıllardır flash ile oyun ve uygulama geliştirmekteyim. Son zamanlarda flash oyunlara olan talep iyice azalınca flash'ı bırakıp html5'e geçmeye karar verdim. Biraz geç kalmışım gibi görülebilir ama flash popülerliğini yitirmeye başladığında yaptığım oyunlara alıcı bulabildiğim müddetçe flash ile devam etmeye karar vermiştim. Son geliştirdiğim 2 flash oyuna alıcı bulamayınca html5'e yönelmeye karar verdim.

Bir kaç ay önce yaptırmak istediği uygulamanın hem flash hem html5 olmasını isteyen birisinin vesilesiyle html5 canvas ile uygulama geliştirmeye başladım. Createjs kütüphanesini kullanarak işe başladım. Zaten as3'e çok benzer bir kütüphane olduğundan nispeten kolayca geçiş yapabildim. Sonrasında biraz javascript ve css öğrendim. Şu an cratejs ile canvas uygulama, oyun geliştirebilecek ortalama bir bilgiye sahibim.

Biraz uzadı ama sormak istediğim şunlar;
-canvas ile uygulama, oyun yaptırmak isteyenler var mı? Yani böyle bir pazar var mı? Forumlarda vs. canvas ile ilgili yok denecek kadar az konu var gibi gözüküyor.
-bu noktada canvas üzerinden mi devam etmeliyim yoksa javascript, css daha iyi bir tercih mi olur?