guttsay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bu eklentiniz spinner özelliği de bulunan wprobot gibi eklentilere ne üstünlüğü var? birde botla içerik çekme google gözünde olumsuzluk değil mi? Bu içerik botunu paravanlar için mi öneriyorsunuz? Ana sitemizde bu eklentiyi kullanmak riskli olmaz mı?
Eklentinin spinner özelliği yok. Bahsettiğiniz eklentiyi detaylı olarak incelemedim. İki eklentinin özelliklerini karşılaştırarak bunu anlayabilirsiniz. Bu botu herkes birçok çeşitli amaçla kullanıyor. Ben botu kimseye önermedim bugüne kadar Aklınızda eklentiyi kullanmak için bir fikir varsa ve işinize yarayacağını düşünüyorsanız kullanabilirsiniz. Risk konusunda da maalesef ben bir şey diyemem. Eklenti bu konuda hiçbir garanti vermez.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:06:11 -->-> Daha önceki mesaj 08:04:35 --

v1.6.0 yayınlandı. Yeni versiyon ile eklenenler ve değişenler:
  • Tarih seçiciler. Hedef yazının tarihini alın.
  • Yazı tarihine dakika ekleyip çıkarın. Böylece yazıları ileri bir tarihte paylaşılması için zamanlayabilirsiniz.
  • Otomatik yazı silme.
  • URL, başlık ve/veya içerik ile kopya yazı kontrolü.
  • Daha fazla HTML değiştirme seçeneği: elementlerin özniteliklerini birbiriyle değiştirin (lazy-loading ile yüklenen görselleri kaydetmek için kullanılabilir), elementlerin özniteliklerini silin, elementlerin özniteliklerinde bulun ve değiştirin, elementlerin HTML'inde bulun ve değiştirin
  • Yazı içerisindeki tüm görselleri sadece bir kutucuğu işaretleyerek kaydedin.
  • Çoklu seçenekleri kolayca yeniden sıralayın.
  • Bir kutucuğu işaretleyerek her zaman UTF8 dil kodlaması kullanın.
  • Bir site için genel ayarları yeniden yaparken, mevcut genel ayarları bir butona tıklayarak yükleyin ve kolayca değiştirin.
  • Site ayarları kolay navigasyon için gruplandı.
  • Panoyu belirlediğiniz bir sürede otomatik olarak yenileyin. Böylece sitede ne olup bittiğini rahatça takip edebilirsiniz.
  • CRON işlerinde sıradaki sitenin hangisi olduğunu görebilirsiniz.
  • Seçenekleri test ederken ihtiyaç duyulan farklı seçenekler için yol gösterici uyarılar eklendi.
  • Başlık, sonraki sayfa ve tarih için otomatik CSS seçici bulma özelliği eklendi.
  • Eklenti içi geliştirici araçlarında sayfayı bloklayan elementleri kaldırabilmeniz için bir seçenek eklendi. Bloklayan elementi kaldırıp görsel seçiciyi kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • Birçok hata düzeltmesi ve iyileştirme yapıldı.