fLayer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir berber olarak yazayım sizde okuyun Yıllardır Babam ypaıyordu daha sonra ben yapmaya bşaladım istediginiz kadar doktora gidin çözümü doktorda bulamazsınız, bunu başta soyleyim doktorlara para bayılmayın.
Saçkıran neden çıkar, saç kıran kesinlikle bulaşıcı degildir tamamen stresden dolaşı saçlarınız dokulur gece yatarsın sabah kalkarsın saçlarının bir bolumu yuvarlak bir şekilde dokulmuştur.
Peki ne yapacaksın
Yeni bir ustura 1 adet jilet Çerçilerde Satılan Kırmızı Ve kokusu agır Saçkıran ilacı 5 6 adet Sarmısak ve tuz
ilk once Dokulen bolgeye ustura ile çizikler atıp kanatacaksın o bolgeyi Daga sonra saçkıran ilacını süreceksin( acaip derecede yakar ve kokusu vardır) ARkasına Sarmısağı tuz ile havanda dov ve kesik olan yere sür.
Kestigin bölgeye 3 gün boyunca kesinlikle su degmesin ve 3 gün boyunca saç kıran ilacı ve samırsagı sur saten hemen hemen 1 hafta sonra tüy olarak çıkmaya başlar.
Eger Saç kıran Dişisi ise Seni üzmek istemem ama Geri çıkma Şansı çok az Geçmiş olsun Saç kıran ilacını bulamazsanız Pm atın Adanadan kargo ile yollarım size.
aradan uzun süre geçti şu an kafamda 4 adet kara delik oluştu dediğiniz çözümlerin bir çoğunu denedik 4 ayrı berber ile her berbere 1 delik bıraktım fayda etmedi bu gün doktora gittim onlarda durumun iyi olmadığını söylediler kan tahlili aldılar pazartesi sonuçlanacak.

gelişmeleri yazacağım konu altına.