Merhabalar
Forumda konu açıp yatırım yapmadan para kazanılabileceğini içeren bir konu açmıştım. Sonrasında site hakkında inceleme yapıp bilgi veren bir konu daha açmıştım. Bugün bir arkadaş, aslında İNTERNETTEN PARA KAZAN kategorisinde 10 konudan 7 si bu tarz çiftlik, pastahane, geri dönüsüm falan gibi isimlerle yatırım alıp kar ortağı yapan sistemleri anlatmasına rağmen Türk Ceza Kanunu na göre bile yanlış yaptığımı söyleyen bir mesaj atınca konuları sildirdim.
Her mesajımda dikkat ettiğim gibi yatırım yapıp yapmamanızı önermeyeceğim ancak o konularda para çekince yazacağım diye yazmıştım bekleyenler takip edenler olabilir diye de paylaşmak istedim.
Ben sistemi denemek amaçlı 10 TL para çekme talebinde bulundum ve çektim. Dekontu da ektedir.
Bu arada para kazanmak için illa yatırım yapmak gerekmiyor elbette sitede verilen görevleri yapıp günlük bonuslarınızı biriktirip hayvanlara yatırım yapıp para kazanabilirsiniz ama elbette uzun süreli bir süreç.
Referanslı üyelik linki içeren bir konu açmak yasaklandığı için konu da paylaşamıyorum ama DM ile yardımcı olabilirim.
İstediğiniz her şeyi sorabilirsiniz.
Dekont :

Minimum 10 tl çekildiği için 10 tl cekim yapıp ekledim.
Şuan için kazanclarımı oyun kredisine çevirip yatırımımı arttırmaya uğraşıyorum. Böyle yaparak gelecek günler için saatlik kazancımı arttırmayı amaçlıyorum.
Saygılarımla