Storm7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çıktığı günden beri kullanan biri olarak bazı eksiklerini bildirmek istiyorum;
en büyük eksisi bileşen sistemi yok, sayfa yapısı neyse o şekil kullanmak zorundasınız.
son dakika bölümünde mutlak suretle 5 haber yayınlayabilirsiniz, 1 2 ya da 3 başlık yayınlayamazsınız ayrıca o bölümün rengi sabit değiştiremiyoruz.
Puan durumu çok yetersiz ayrıca fikstür yok ki benim takımım ptt 1.ligde abi sağolsun bana özel eklemişti onu ama malesef patlamış 1 aydır falan kullanamıyorum.
manşetteki başlıkların rengi beyaz, eğer fotoğrafta beyaz denk gelirse konu başlığı okunmuyor, fontların arkasına bi baloncuk kutucuk gibi bir şey yapılsa hiç fena olmaz
bir de adını bilmiyorum ama içerik eklediğimizde kabul eden chrome kullanıcılarına sağ altta bildirim gidiyor ya, he işte ondan lazım siteye
Foto ve video galeride anasayfada konu üzerine geldiğimizde foto kayboluyor;

Footerde bulunan wpmedya simgesini kaldıramıyoruz, mecburen temanın reklamını da yapmak zorundayız

bunların dışında abinin ilgisi alakası telefonla bilgi vermesi ilgilenmesi çok güzel ama inşallah temanın gelişimi devam eder, olduğu gibi kalmaz, v3 falan gelirde heyecanlanırız inşallah
Merhabalar,

Düşüncelerinizi dile getirdiğiniz için teşekkür ederim.

Temayı yayımladığımızdan beri kullanıcılarımızın görüşleri ek olarak kendi gördüğümüz şeyleri de dikkate alarak sürekli olarak güncelleme yapıyor ve yapmaya da devam ediyoruz.

Ancak bir konuyu üzülerek belirtmek isterim. Burada Puan Durumu dışındaki diğer maddeleri benimle paylaşmayıp satış konusunda alenen paylaşmanız manidardır.

Çoğu müşterimle telefonda konuşurken x firması böyle yapıyor dedikleri zaman dahi firma eleştirmeyen birisiyimdir. Ancak çoğu firmanın yapmadığı şeyi yaparak müşterilerimi yeri geldiği zaman gece dahi olsa telefonla arayıp sorunu ile alakadar olan ve çözümünü sağlayan birisiyimdir. Şu zamana kadar bize gelip sorunum var kardeşim çözer misin diyen hiç bir müşterimi geri çevirmedim ve yapım gereği geri çevirmek. İstek, değişiklik vs durumları hariç. Bizden kaynaklanan tüm sorunlara çözüm olmuşuzdur.

Yinelemek istiyorum ki keşke buradaki saydığınız 1 madde hariç diğer maddeleri de benimle paylaşsaydınız.

Müsadenizle görsel olarak bir kaç paylaşım yaparak bizde cevap hakkımızı kullanalım ve çalışmamıza kaldığımız yerden devam edelim.

Sürmanşet alanı ile alakalı bir çalışmamız oldu ve bunun gelecek güncellemeye dahil edeceğiz.

Üst manşet alanına ekleyeceğiniz içerik sayılarını ve manşetlerin kaç saniyede değişeceğini belirleyebiliyorsunuz.

Size destek sisteminden de belirttim buradan da aynı şekilde belirteyim. PTT 1. Lig ile alakalı da ilgili alanımız 0 dan kodlanmakta ve daha önce çalıştığı gibi çalışmaya devam edecektir.

Üst manşet yapısında spot bölümünü kaldırıp sadece başlığa yer vereceğiz. Beyaz zeminde dahi başlıktaki gölge özelliğinden ötürü okunurluğu olacaktır.

Foto ve Video Galeri alanlarındaki sorunda aynı şekilde dosyalardaki güncelleme ile giderilecektir.

Footer alanında bizden bu logo kalkmıyor mu arkadaş deyip gelen çok müşterimiz oldu. Zoraki bir şekilde bu zamana kadar olan hiçbir temamız da logo kullandırmadık ve kullandırmıyoruzda. Keşke o konuyu da bize söyleseydiniz size yardımcı olurduk.

Wpmedya Panelinizde Geliştirme kısmına gelip Head CSS kısmına
.sign {display:none}
kodunu eklerseniz logoyu kaldırmış olacaksınız.

http://demo.wpmedya.com/hbrv2/ adresimizi inceleyen müşterilerimiz bizden sürekli olarak güncellemelerle alakalı bilgi alırlar.

Şu anda;

Pop-up reklamlar

İçerik okuma sayfalarındaki yazı fontu, yazı içi sosyal medya butonları, haber okuma alanı, etiket kısmı, yorum bölümü gibi alanlarda değişim çalışmalarını görebilirler.

Firma rehberi, biyografi alanları için de çalışmalarımız devam etmektedir.

Yine timthumb ile alakalı kullanıcılarımızın bazıları sunucularından ötürü bu özelliğin sıkıntılı olduğunu belirtmişlerdi. Bazı kullanıcılarımız ise otomatik resim boyutlandırmasının olması gerektiğini söylemişlerdi. Buna çözüm olarak panele aktif ve pasif edebileceğiniz seçenek koyduk. Ve ek olarak sosyal medya resim sorununa ise kalıcı bir çözüm getirdik.

Bunların dışında ekip çalışmamızı programlama dahilinde yapmaktayız.

Bu görselde program dahilinde tamamlanan çalışmalarımız bulunmaktadır.

Bu görselde ise çalışmaları devam eden maddelerimiz bulunmaktadır ki buna sürekli yeni maddeler eklenmektedir.

Müşterilerimle diyaloğa girmekten ziyade çalışmayı ve sonuç odaklı ilerlemeyi tercih ederim her zaman.

Bu konuya yazmaktan ziyade beni telefonla arayın ve saatlerimi alın inanın hiç laf edecek birisi değilim. Buraya yazmanızın bana eksi bir puanıda yok lütfen bunu da yanlış anlamayın. Ben bu bölümü satış bölümü olarak kullanıyorum ancak a müşterim gelip kötü bir şey yazacak diye hiç endileşenmedim öyle de olmam inanın. Sadece benimle birebir iletişime geçerseniz sorununuza daha kalıcı çözüm üretebilir ve daha hızlı haberdar olabilirim.

Son olarak belirteyim ki. Müşterilerimden para kazanmayı değil para kazandırmayı kendime ilke edinmiş birisiyim. Onlarca maddelik güncelleme, onlarca değişiklik ve şu zamana kadar bir müşterimden 1 kuruş dahi para almadım. Bu temayı bende projelerimde kullanıyorum ve kendimin de müşterisiyim. Ve bana nasıl muamele edilmesini istiyorsam inanın ona göre çalışma yapıyorum ve öyle de olacak.

Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim.

Sevgiler