AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiçbirşey olmaz. Zaten sosyalmedya diye üstüne basa basa bu yüzden bahsediyorum. Senelerir herkes google da google , seo da bilmem ne diye ugrasıp duruyor bır guncellemede güm. Sitenizi google a bırakırsanız ziyaretçiye "ilk sayfada 10 siteiçerisinden birimizi seç" dersiniz. Eğer sosyal medya ile çalışırsanız ziyaretçiye "buyur bir çeşit daha" dersiniz ve hiçbir müşterinin ben bugune kadar "ay ne kadar çok çeşit var" diyerek şikayet ettiğini görmedim. Sosyal medya üzerinden ilerlerseniz, 10 tane siteniz olup 10 tane sayfanız oldugunda aynı kişiye 10 tane ürün sunmuş olursunuz.

Yani google'da ki rekabet "negatif" iken, sosyalmedyada bu rekabet site sahiplerine "pozitif" olarak döner. Olabildiğince basit ve mantıklı örnek vermeye çalışıyorum tüm yazılarımda ama insanlar nedense hala bildiklerinde ısrar ediyorlar, halbuki o bildiklerini sandıkları şeyler kulaktan duyma tamami ile bilmedikleri şeyler. Sonuç = Hüsran.
Alper hocam katılıyorum bana aylardır reklam reklam reklam dedi gittim seo binlerce dolar harcadım fakat gözle görülür birşey yok o bütçenin %25 reklam harcadım dönüşler gayet memnun'um yabancı sitelerde olay reklamda bitiyor yani anlıcagınız seo 2.plan tutun dışarıya kurumsal bir iş kovalamıyorsanız seo işi vermenizi önermem.