güzel kardeşim, 1.5 ay önce alanında otoriter bir sitem tamamen kopyalandı. İçeriklerimi çalan site benden üstlerde çıkmaya başladı. Kısa süre sonra da bu yüzden spam yedim

Tüm içerikleri güncelledikten sonra spamdan çıkabildim.
Sen kulaktan duyma yanlış bilgilerle yazma, ben deneyimlerimi yazıyorum
Sitenizin kopyalanmasını bakış açınızı değiştirip gözlemlerseniz
size avantajı da vardır. (Örneğin benim siteme faydası var. Çok kaşınan olursa da spam şikayetim sayesinde sitesini kapatan sitenin olduğunu biliyorum. R10 üyesi. ne site nede üye rumuzu vermeyeceğim

)
Sitenizin spama düşmesi içeriklerin izin kopyalanmasından çok muhakkak başka kriterler nedeniyleydi. (En basiti sizde hit 100 içerik çalanda 2.000 kişi Burada Google reklam göstererek para kazanan bir firma olarak kimi ön planda tutar? Buda bir kriterdir. Spam yapan ULUSAL GAZETELERİN siteleri ceza alıyor mu?)
Özgün içerikleriniz çalan sitenizin sizden üstte olmasının yine bir çok kritere bağlıdır.
Kulaktan duyma yanlış bilgiler yerine eğer benim gibi bu bilgileri yazabiliyor ve biliyorsanız paylaşmanız bilmeyenleride aydınlatmak için bir bilgi birikimi olur.
<meta property="article

ublished_time" content="2017-01-14T15:38:55+03:00" />
<meta property="article:modified_time" content="2017-03-01T22:00:43+03:00" />
<meta property="og:updated_time" content="2017-03-01T22:00:43+03:00" />
Üstteki meta kısmı siteme aittir.
Ne işe yaradığını biliyorsunuzdur herhalde?
Özgün yazılarınızın çalınması ile ilgili ve
sitenizde ilk yayımladığınız yazıların size ait olduğu konusunda oldukça uzun yazı anlatılarak yazılır. Kim yazacak?
Ben niye yazayım?
Önce araştırıp öğrenin.