Hocam facebook alma kapanan facebooklari reklamlari acma ve herturlu sorunu giderme islemlerini yapiyorum cunku 6 yildir kendi facebookum ve musterilerimij farkli sebeblerde kapanan reklam veya sayfa facebooklarini aciyorum istanbuldayim tel gonderirseniz iletisimden detayli goruselim
Aygün Bey hesabım kapalı benimde benim için çok önemli bir hesap açabilirseniz size 400 tl verebilirim iletişim için pm atın ben size numaramı vereyim görüşelim hesap kesinlikle sahte degil orjinal bu şekilde 4 hesabım kapalı herhangi birinide açsanız yeterli benim için.
İStanbuldan elden görüşebiliriz ilk ödeme isterseniz ama diger türlü hesabı açabilirseniz ondan sonra size 400 tl gönderirim. İstediginiz kişiyide aracı yapabiliriz hiç sorun degil.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 07:39:50 -->-> Daha önceki mesaj 07:38:15 --
Hocam bircok musterimin reklam sayfalarini hesaplarini kapandikca actim siz bana telefon numaranizi gonderirseniz detayli goruselim
Selam
3 Aydır kapalı olan facebook hesabımı açabilene 250 tlyi gözden çıkardım fakat ilk olarak facebook hesabının açılması sonrasında ödeme yapılacaktır çünkü inanın oldu kaç kisiye iş verdim forum içi ve dışı sonuc yok 500 tl çöpe gitti.Hesabı açın ŞİFREMİ MAİLİMİ DEGİŞİN Ödemeyi Alın Bana Verin Uyarsa yapabilecek kişiye 250 TL + Farklı güzelliklerde yapılacaktır
iyi forumlar .