Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buraya kardeşi girsin. Kardeşi olduğunu ispat edip, hesabı bir süreliğine almak istediğini söylesin. En azından bi denesin. Eğer olmazsa, savcılık kanalıyla yazışmalar kontrol edilebilir diye düşünüyorum. Allah rahmet eylesin.
Şöyle bir sıkıntı çıkartabilir.

Alıntı
Lütfen bu formu vefat eden bir kişinin hesabının kaldırılmasını talep etmek veya anıtlaştırma özel talepleri için kullanın. Size başsağlığı diliyoruz ve bu süreç boyunca anlayışınız için teşekkür ediyoruz. Bu kanaldan alınan ilgisiz taleplere veya sorulara yanıt verilmeyecektir. Facebook'taki kişilerin gizliliğini korumak amacıyla, hesapların giriş bilgilerini kimseye veremiyoruz.
Seçeneklerde ki bu Özel bir talebim var seçeneği ters tepebilir.

Facebook Türkiye ofisi diye bir birim varsa bile burada çalışan ve bilgisi, yetkisi olan birisi yardımcı olmalı.

Türkiye'deki kullanıcılarımızın bilgilerinin devlet otoriteleriyle paylaşımı hakkında açıklama

Alıntı
URL="https://www.facebook.com/notes/facebook/t%C3%BCrkiyedeki-kullan%C4%B1c%C4%B1lar%C4%B1m%C4%B1z%C4%B1n-bilgilerinin-devlet-otoriteleriyle-payla%C5%9F%C4%B1m%C4%B1-hakk/678171822209105"]İlgili link[/URL]

Facebook, protesto olaylarıyla bağlantılı olarak Türkiye'deki devlet otoriteleriyle herhangi bir kullanıcı bilgisi paylaşmamıştır.

Genel olarak, Türkiye'deki devlet otoritelerinden gelen bilgi talepleri; yaşamsal ya da çocukları tehdit eden bir konu içermediği müddetçe (ki bu kapsamdaki talepler, bize ulaşan taleplerin çok küçük bir kısmını oluşturmaktadır) kabul edilmemekte ve resmi yasal kanallara yönlendirilmektedir.
Başvuru bir insan tarafından değilde otomatik programla kabul edilirse hesap kapatılma ihtimali bile olabilir.

Konu farklı bile olsa açıklama bu yönde.

Zor durum.

3-4 Yıl önceki açıklama bile kafa karıştırıcı, Kesinlikle verilmez diye belirtildiği gibi, yaşamsal bir konu nedeniyle açık kapı bile olsa örnekte verdiğiniz habere göre talep kabul edilmeyebilir.

Bilişim konusunda bilgisi olan bir avukata danışmanız en sağlıklısıdır.

Önemli bir ip ucu olarak düşündükleriniz bir anda çöp olmasın.

Bir nalet savcıya denk gelirsiniz al başa bela.

Not: Yaklaşık 9 aydır kira vermeyen kiracımız, kira için eve uğrayınca kira alamadığım gibi karakola şikayet etti, o yetmedi kafasına silah dayadığım iddia edip savcılığa dilekçe verdi. Çok şükür o iftirası düştü.

Bununla ilgili İftira davası açtım, Kaale bile alınmadı.

O yetmedi 4 ay kadar önce konuşmak için eve de değil, sokağın başına gittim. Kocası falçata çekip, karısı 2 m sopa ile saldırınca nefsi müdafaa olarak kendimi koruduğum halde, 155 ben aradığım halde, yoğun olduklarından gelmedikleri için karakola benim gittiğim halde .........

Basit yaralama suçu için geçenlerde savcılığa ifade vermeye çağrıldım.
(Ne ceza yiyeceğim Allah bilir)

Anlayacağınız ciddi anlamda bu işleri forumda birisinden yardım almak yerine önce bir avukata danışın, Facebook başvurmak v.s. uzun hikaye olur ve sonuç çıkmayacağını kararlaştırırsanız noter kanalıyla bu işlemleri yapmanızı tavsiye ederim.

Benim gibi daha ilk konuşmanızda seninle galiba anlaşamayacağız diyen lanet bir savcı çıkarsa bel bağladığınız bilgiler çöp olabilir.

Avukata danışın, forumda cidden bilgisi olan, şifreyi nasıl öğrenebileceğini bilen birisi noter huzurunda bunu yapsın.

Allah rahmet eylesin, akrabanızın üzerinde cep telefonu da yok ise, yeni bir telefon alıp o numara üzerine kart çıkartıp faceook şifre unutma için belki bir şeyler yapabilirsiniz.

(Sonuçta o bilgileri değiştirmiş olsa bile eski hatırladığınız şifre, e-posta adresi ve cep telefon onayı bilgileri kullanılabilinir.)