BiELOF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlgili konuda bilgim olmamasına rağmen.

Facebook devamlı kullandığı cep telefonunda mutlaka otomatik giriş eklidir.
Facebook üye olduğu e-posta adresi bellidir.

Şifremi unuttum seçenekleri ile geri kolaylıkla alabilirsiniz belkide.

Fakat siz girip değiştirirseniz ileride mahkemede bunlar belge olmaktan çıkabilir mi?

Bir avukata danışıp gerekirse noter huzurunda bu işlemleri yapıp kayıt altına almanızı tavsiye ederim.

Not: Ben yaparım diyenlere gerekli bilgileri vermeyin. Avukata danışıp ne yapmanızı net bir şekilde öğrenip ona göre davranmalısınız.
hocam hepsini denedik mail h******2@hotmail.com diye bir maile kayıtlı şuan.. Eğer mahkeme kararıyla facebook hesap bilgilerini verir mi diye denemek istiyoruz savcılığa başvuracaklar bu konuda. Nasıl bir yol izlenir onu iyice öğrenmek istiyorum açıkçası.
http://www.hurriyet.com.tr/bir-annen...elesi-28684269
şu haberi buldum facebook kesinlikle vermiyor kanaatine vardım açıkçası

usmbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vefat eden kişinin telefonu ile şifre sıfırlama işlemi yapılabiir fakat bu işlem sonucunda birşey bulunursa mahkemede gerçerliliği olur mu bilemiyorum.
Onun dışında yukarıda Yeniçeri'nin attığı link var.
Her halükarda işlem yapmadan önce bir avukata danışmanızı öneririm.
Üzerinden cep telefonu kimlik vs. hiç bir şey çıkmadı maalesef
Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.facebook.com/help/contact/228813257197480

Buraya kardeşi girsin. Kardeşi olduğunu ispat edip, hesabı bir süreliğine almak istediğini söylesin. En azından bi denesin. Eğer olmazsa, savcılık kanalıyla yazışmalar kontrol edilebilir diye düşünüyorum. Allah rahmet eylesin.
hocam öncelikle Amin, Allah razı olsun
" Facebook'taki kişilerin gizliliğini korumak amacıyla, hesapların giriş bilgilerini kimseye veremiyoruz. " böyle bir ibare var, ölüm belgesiyle vs. başvurduktan sonra anıt hesap olarak dönüştüğünde şansımız hepten gider diye bu linkten işlem yapmaya çekiniyoruz.