1- Çok yanlış düşünüyorsun
2- Sen bu adamların sistemini bildigine emin misin ?
ben 400 TL para yatırdım, ayda 80TL ödeme alıyorum
yapmam gereken tek şey; 12 saat bir uygulamaya girip üretilen eşyaları satmak
O kadar hayıflanmışsın da, varsa daha iyi bir şey yapalım?
Siz o adamların ödemeleri aksatmadan, düzenli olarak ve ilelebet yapacağına inanıyor musunuz?
Bu tür sistemlere ilk girenlerden olursanız sistem batana kadar kazanan olursunuz. Ama son kullanıcı olmayacağınızın bir garantisi yok. Ref sistemi bu yüzden önemlidir zaten. Sürekli sisteme yeni kullanıcı çekmek. Eşinizi, dostunuzu, arkadaşlarınızı ve tanımadığınız insanları bu sistemlere davet etmeniz bu yüzden istenir. Size verilen ref bonusları ise "
sistemdeki son kullanıcı değilsin arkandan gelen oldu sen getirdin teşekkürler hadi beraber yolalım" demektir.
Ne zamanki son kullanıcı o sisteme girer ve para girişi olmaz veya çıkan para girenden az olur o zaman sistem batar. Sizin 400 liranız o kişiye dünyaları vermediği gibi 5 ay sonra da o kişi size 5 kuruş vermeyebilir. ( bu cümlenin sonuna "ama verebilir de" diyorsanız zaten konuşulacak pek bir şey yok. )
Yatırdığınız parayı çıkarmak temel hedefiniz hep. Ondan sonra gelecek 1 lira bile kardır. Peki ya geçen zaman? Bunu size kim verebilecek?
Bu kadar yazılan yazının ana fikri; Böyle içi boş ve geleceği olmayan sitelere emek vermektense zaman harcamaktansa neden o sistemlerin sahibi olmayı düşünmüyorsunuz?
Değil aslında! Asıl anneanne fikri verdiğiniz 5 liraya acımıyorsanız geçen günlerinize, saatlerinize, dakikalarına ve saniyelerinize acıyın. Ama bu fikir şuan için
kral çıplak! demekle eşdeğer.
Kairos'u bilirsiniz. Bu kategoriye hakimseniz kesin haberiniz vardır. Bu işlerden anlamayan bir abim bu sisteme gireceğini söyledi. Oturduk saatlerce konuştuk. Girme demedim... Arabanı sat karından altınları al onları sat öyle gir dedim. Hesap yaptık tek tek. Yanılmıyorsam 30+ Bin TL ile girmesi senaryosu üzerine konuştuk.
İlk sene hiç para çekmeyecek sürekli paket alacaktı. Ve inanır mısınız 2. senesinde ilk sene çektiği çilenin krallığı sürecek el ense yapıp yan gelip yatacaktı.
Buraya Dikkat
Aklına girdim... Girecekti, arabayı satılığa çıkardı. O günlerde ise Kairos ödemeleri yapmıyor alt kademeler ödeme alamıyor diye haberler çıkıyordu ve yanına gittim abimin...
https://www.gtb.gov.tr/duyurular/kai...sin-aciklamasi
Bu linki açtım telefondan oku dedim. Hakkındaki şikayetleri okuttum.
30k paranı çöpe atmaya razıysan gir dedim. O para giderse ben biterim dedi. Bu adamların yarını belli değil dedi. Ben girme demedim o girmekten vazgeçti. Gözü açıldı çünkü. Görmeye başladı.
Şimdi size soruyorum.. O öve öve bitiremediğiniz sistemin daha kralını burada bedava dağıtacak potansiyelde yazılımcılar var

Bi girin bakın script satış kategorisine. Site satışlarına bakın. Yahu onuda bırakın son günlerin favori sitelerinden bir sitenin sahibi buranın üyesiydi ve satılığa çıkardı sistemi.
Her şey gözünüzün önünde olup biterken neden böyle sistemlere bel bağlıyorsunuz bunu anlayamıyorum.