hocam business hesaptan eposta desteğiyle mesaj atın sayfada facebook topluluk ilkelerini ihlal edecek hiç bir şey yapmadığınız eğer böyle bir şey varsa size bunun ne olduğunu bildirilmesini isteyin ve numaranızı yazıp +905xxxxxxxxx şeklinde yazın arayıp bu konuda bilgi vermenizi istiyorum. Gereğini Arz Ederim yazın. Bu şekilde yazıp sayfamı yarım saat içinde geri açtırdım. Açtırdıktan 1 gün sonrada Portekiz'den bir numaradan arandım facebook'tu arayan konuyla alakalı aradılar açıldığını söyledim kadın sevindim falan dedi bir de spama düşmüş sitemin spamını açtırdım
Hocam dediğiniz aynısını yaptım aynı şekilde aradılar portekiz üzerinden 25 dakika konuştuk verilen zaman kadar geçici engel yemişsinizdir dedi eğer o tarihten sonra sayfanız açılmaz ise tekrar busines destek üzerinden bize ulaşın sizin yerinize itiraz dilekçesi atarız dediler böyle söyldir bekliyorum şuanda yinede teşekkürler.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:25:58 -->-> Daha önceki mesaj 20:12:56 --
hocam günde dört-beş tane atıyordum,
tabiki sadece link paylaşımı ile sayfa kesin kapanmaz öyle olsa piyasada haber sayfası kalmaz,
özellikle sayfanın alanıyla ilgili olmayan kazanç odaklı spam paylaşımlar daha çok mağdur ediyor malesef, benim başıma gelenler ve çevremden gördüklerim bu yönde face başka bahanelerle kapatıyorsa ona birşey diyemem
Hocam sayfada +18 biraz daha fazlaydı ondan kaynaklı düşünüyorum yinede teşekkür ederim.