Merhabalar,
Eminim daha önceden bu konu ile ilgili çok fazla yazılar, dökümanlar sunulmuştur. Lakin hepsini incelediğimi ve eklentilerin neredeyse hepsini denediğimi baştan söyleyeyim..
Benim WORDPRESS sitede yapmak istediğim;
Bir kullanıcıya veya birden fazla kullanıcıya... Sadece "YORUM ONAYLAMA ve YORUM SİLME" yetkisi verebilmek istiyorum. Eklentilerde YORUM kısmını seçip kaydettiğimde sıkıntı yok ama YAZILAR'ıda görebilmesini istiyor... Yani Hem YAZILAR'ı Hem de YORUMLAR'ı açmadan bu alanı geçemiyorum.
Çekincem şudur; Sitedeki yazıların silinmemesi ve zarar gelmemesi. Ama yetkilendirdiğim kişide siteye gelen yorumları düzenleme, silme ve onaylama yetkisine sahip olması.
Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim,
Role Manager, Advanced Manager vs... hepsini değerlendirdim ve denedim. Ama bütün eklentiler YAZILAR ve YORUMLAR'ı aynı yetki de sunmamı zorluyor. Yazıları kapatınca yorumlarda kapanıyor erişemiyor, sadece okuyor...
Amacım sadece YORUMLARI düzenlesin, silsin veya onaylasın.. Bunun hakkında bana yardımcı olabilecek var mı acaba?
Şimdiden teşekkür ederim.
Konuyu lütfen tekrar olarak görmeyin, çünkü diğer konulardan farklı. Bu türde bir yazı bulamadım.