Yillarca ithalatini yaptik. Turk lirasi ile 17 liraya getirip 600 liraya satildigi zamanlardan itibaren 25 liraya satisi dustugu zamana kadar binlerce sattik. Fakat acik ve net soyluyorum cok zararli.

Patlama olayi binde bir olcak birsey hic karsilasmadim elektronik bir sorun dandiklerde olusabilir.

1 - Sivinin degerlerine pek takilmayin. Yakma mekanizmasi o siviyi yaktigi zamanki cikardigi renk maddesi muthis zararli.

2 - elektronik sigara kullanicisinin 1 numarali sikayeti dumani az beni tatmin etmiyor denmesi. Bu yuzden dumani fazla vermesi icin yakici mekanizmalar gelistirildi fakat buda ayri bir sorun yaratti. Filtre tam gorevini goremiyor bu yuzdende cigerlere direk zararli maddeler hurra.

Aromalilarda pek farkina varamazsiniz fakat saf likit icin agzinizda aci bir tat olur o likitin mekanizmadaki biriken artiginin yanik maddesidir.

Not. Aci tat sorunundan sonra aromalar cikmisdir.

Araba surucem aklima gelenleri yazdim dusunsem bi dunya sorunlarini cikaririm size arkadaslar.

Yeni gorunumlu esigaralara anlatilanlara inanmayin arkadaslar. Siz size soyleneni yazilani bilirsiniz fakat isin asli o degil.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi