Hocam ben bu sorunu 3-4 aydır yaşıyorum. PC işlerinde sabırsızım fakat üst kattaki komşum yeni modem almaya ortak olmadığından bende tek almak istemiyorum. Bende 2 tane modem var zyxel ve tp-link her ikisinide takınca aynı durum oluyor. Bende araştırdım ve tp-link'e sorguladım eski modemlerde oluyormuş ve çözümü yokmuş yeni modem alın dediler.
Site engelleyici eklenti kurdum engellemediğim site kalmadı. Yönlenecek site kalmayınca da son zamanlarda +18 sitelere de yönlendiriyor. işin iğrenç kısmıda her arama yapıcağın kelimeyi google'ye 3-4 defa yazıyorum, çünkü arama yaparken sürekli başka sitelere yönlendiriyor. Malesef şuan bile kullanmaya devam etmekteyim.
Kısacası: Ne modem üreticisi, ne virüs programları, ne kayıt defteri programları sorunumu çözemedi.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:13:25 -->-> Daha önceki mesaj 20:59:36 --
bu arada crome arama kısmının altında Secure Search alanı çıkıyor. Az önce buna çözüm yaptım Secure Search çıkıyor ama arama yapınca buda gidiyor yönlendirmelerde olmuyor. ilginç geldi şuan

hatta cromeyi hiç temizlemeden yaptım. PC'nin birinde dene hocam.
Deneme boşa buda olmadı
Alıntı
- Google Chrome Menüsüne gidin (Tarayıcı penceresinde alt alta üç nokta simgesi).
- Ayarlar'ı tıklayın.
- Ayarlar penceresinde en altta, Gelişmiş ayarları göster tıklayın.
- Ağ bölümündeki Proxy ayarlarını değiştir seçeneğini tıklayın.
- Internet Özellikleri penceresinde Bağlantılar seçeneğini tıklayın.
- *** ayarlarını tıklayın (Yerel ağ)
- Bu pencerede işaretli olan her şeyin işaretini kaldırın (ayarları otomatik tanıla, Otomatik yapılandırma komut dosyası kullan vb).
- Tamam butonlarını tıklayarak pencereleri kapatın.
- Chrome'u kapatın ve yeniden açın.
- Chrome'u sıfırlayın