Aydın Kuşadası Merkezli,

Yalovo, Bodrum, Emet, Sındırgı da bulunan tesislerde tatil yapma imkanı bulunan KRD şirketler grubuna ait olan devremülkü satıyorum.

2012 yılında aldığım devremülk tatil ömür boyudur. 1 haftalık süre ile kulanılabiliyor. Devremülk sözleşmesi devredilecek. Araba ihtiyacımdan dolayı acil satıyorum.

Karadereli Şirketler Grubuna ait olan devremülk;

2+1 kişilik Kuşadası'nda Kütahya Emet'te Yalova'da Bodrumda ve Balıkesir Sındırgı'da yer alan tesislerinin hepsinden yararlanma imkanı var. ocak ve şubat aylarında rezervasyon yapıldığı taktirde istediğiniz tesisten yararlanabilirsiniz. Yurt dışında bulunan ülkelere tatil anlaşmasıyla (RCİ ) yurt dışı tatil imkanı bulunuyor.

Tatil keyfinden son derece memnunum . Çünkü tesislerin bulunduğu iller farklı noktalarda bulunduğu için her yıl farklı yerde tatil yapabilirsiniz. sözleşme 17. hafta yı kapsamakta olsa da ocak ayında rezarvasyon yaparak boş hafta da tatil yapabilirsiniz. Kuşadas'ında bulunan HLC ile Kütahya'da bulunan Emet termal otelde kaldım. Sındırgı'da bulunan termal oteli de gezdim. İstediğiniz tesisten rezervasyon yaptırarak yararlanabilirsiniz. Devre mülkün sözleşme tapusu Kütahya Emet'te bulunmaktadır.

Kiraya vermek isterseniz haftalığı 1000 tl den dilediğini gibi kiralayabilirsiniz isterseniz bir sonraki yıla da devredebilirsiniz.

satış fiyatı 9000 tl

Araba alacağım için devre tatili acil satıyorum ilgilenenler numaradan ulaşabilir.
(5.3.4. yediyüz90 elli8 çift00)