Merhabalar Arkadaşlar
Çok uzun süredir forumda üyeyim. Genelde alışveriş ve yatırım bölümlerinde takılıyordum fakat askerden yeni geldim suan issizim neler yapılabilir diye araştırırken internetten para kazan sekmesine denk geldim. Bu ara çiftlik furyasının baya paylaşıldığını görüp araştırmak istedim. 4-5 ayrı oyun var hepsi belli bir miktar yatırım karşılığında para kazandıracağını iddia ediyor belki çekenlerde vardır ama ben o gelirlerin mantıklı yatırımlarda kullanılmıyorsa titan zinciri gibi olduğunu düsünüyorum. Yeni katılımcı oldugu sürece yenilerin parası eskilere gidiyor, bir noktadan sonra yeni katılımcı gelmeyince sistem patlıyor. En son üye olanlar magdur oluyor falan...

Bugün bir arkadaşın konusu aracılığıyla yeni bir site gördüm oraya da kaydoldum hemen.Diğerlerinden çok farklıydı o yüzden yazmak istedim. Kısaca bilgi vereyim.Oyun henüz çok yeni 21 Şubatta kurulmus daha 1 haftası bile olmamıs. O yüzden ilk 1000 üyeye özel süprizler falan diyor neyse... Oyuna kaydolunca 1750 Puan veriyor. Bununla 750 puandan 2 tavuk ya da 1500 puandan 1 inek alınabiliyor. 1 Tavuk saatte 150 üretim yapıyor 2 tavuk 300 üretim demek. İnekte 300 üretim yapıyor. Tavuğun yem maliyeti yok ama inek 1 ünite yem tüketiyor gözüküyor ancak suan icin oyunda yemle alakalı tek birşey yok maliyet nasıl yansıyor nasıl düsüyor ne kadar falan hic birsey yazmıyor ve 2 tavukla 1 inek aynı üretimi yaptığı için yem in gereksiz olduğunu düsünüyorum en azından simdilik.

Şimdi gelelim neden YATIRMADAN KAZANDIRIYOR DEDİĞİME:
Oyunda üretilen ürünleri satınca hem TL, hem oyun parası kazanılıyor.

1 birim süt : 0.0025 TL kazandırıyor ve saatte 300 birim üretiliyor o yüzden saatte 0.75 kurus kazandırıyor. Oyunda 10 tl üstü olunca para çekilebiliyormus ben 1.5 saat kadar önce üye oldum o yüzden henüz çekim talebinde bulunamadım ama bu sekilde kazanca devam ederse para cekmek icin 14 saat yetiyor. ANCAK DEPO Sorunu var oyuna ilk basladığında(para harcamadan) 500 birim depolanabiliyor o da yaklasık 1 saat 40 dk da bir ilgilenmek gerektiğini gösteriyor. O yüzden gece girmediğimizi düsünürsek yarın aksam bu saatlerde para cekme talebi vermis olabilirim. O zaman para gelirse zaten dekontunu da eklerim.
Ancak belki ilk 1000 üye icinde olabilirsiniz ve yararı olur diye simdiden paylasıyorum.
Unutmadan : evet saatte 0.75 TL kazanıyoruz ama birde oyun parası da kazanıyoruz demiştim. 1 TL de ek olarak yaklasık 400 oyun parası kazandırdı. 1 Tavuk 750 oyun parası 1 inek 1500 Puan olduğunu göz önüne alınca, 4 TL kazanc sagladığınızda 1 inek daha alınabileceğini görüyoruz.

NOT: Sistemin böyle bir modelle çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum belki de parayı göndermeyecek ama bazı sistemler reklam bütçesi ayırmaktansa üyelerine para dağıtmayı seçebiliyor. Bununda öyle bir strateji olabileceğini düsündüğüm için ve ilk 1000 kişi içinde olursanız dedikleri gibi belki özel fırsatlar doğurabileceğinden, maddi olarakta elektrikten başka gideriniz olmadığını göz önüne alarak sizlerle paylaşmak istedim. Para çekebilirsem yarın sizinle dekontu paylaşırım.
Şimdilik saat ve puanı gösteren 1 fotoğraf ekliyorum.

Gördüğünüz gibi 1 tl kazanc dısında 407 oyun parası eklenmiş. Gece yatmadan yeni bir ekran görüntüsü daha paylaşıp ne kadar sürede ne kazandığımızı göstereceğim.

Özetle : Kaydolmak isterseniz
Referanssız Link : Paratavukta.com
Referanslı Link : http://paratavukta.com/game/register.php?ref=56

Referansın yararı var mı bilmiyorum ama elbette vardır referansla üye olursanız sevinirim.
Oyun parası 750 olduğunda tavuk alacağım. Onunla ilgili incelemeleri de yazacağım.

İLK TAVUĞU ALIYORUM :

2 resimi karşılaştırınca 19:37 den 19:57 e kadar 20 dk da
Oyun parası 657 den 752 olduğunu, TL nin se 1.0005 den 1.2425 olduğunu görüyoruz.
20 dk da yaklasık 100 oyun parası, 25 kurus kazandığını görüyoruz.

Yaklaşık 10 dk önce 1 tavuk aldım. Yalnız tavuğun getirisi ineğe göre çok düşük aşağıda görüldüğü gibi 1 birim yumurta 0.1 oyun parası arttırırken 1 birim süt 1 oyun parası arttırıyor tam 10 katı. 1 yumurta 0.00100 TL kazandırırken 1 süt 0.00225 TL kazandırıyor yani tam 2.25 katı. Bunun sebebi muhtemelen yukarıda da yazdığım gibi ineğin yediği 1 birim yem tüketimi fakat, şuan için oyunda yemle alakalı tek bir şey yok. O yüzden başlangıçta inek seçmek çok daha mantıklı en azından yemle alakalı bir şeyler eklenene kadar.

Not: KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. HENÜZ PARA ÇEKME DENENMEMİŞ BİR SİSTEMDİR. LÜTFEN PARA YATIRMAYINIZ.

Düzeltme Geldi Galiba 1 e 100 e düstü kazanç :
Yukardaki gibiyken aşağıdaki gibi oldu kazanç

Bu sekilde yazmıstım sonra sitenin admininden düzeltme geldi. Normali zaten aşağıdaki gibiymiş ama sistem insanların yoğun girdiği saatlerde böyle etkinlikler düzenleyip kazancı 1-2 saatlik baya katlıyormus. Öyle olduğu saatlerde gerçekten inanılmaz oluyor.
Sistem denenmeye devam edecek.
Uyumadan önce paylaşacağımı söylemiştim. Bugün son durum :
1 Tavuk - 1 İnek dışında aşağıdaki gibidir.