yenibilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
olayı biraz yanlış aktarmışsınız. tüm siteler ceza yememiş. tüm sitelerin ceza yemesi biraz ütopik bir durum hala.

sitelerinizi inceledim, incelediğim birkaç sitenin tamamı haklı nedenlerle ceza yemiş. yani domainleri sahiplerine aktarıp yeniden değerlendirme istemeniz bir şeyi değiştirmeyecek. hatta bazı sitelerde neredeyse tüm içerikleri silsenizde cezadan çıkamayacaksınız. sadece silmekle değil eklemekle ilgilide sorunlarınız var.

"işin içinde farklı bir durum var gibi geliyor" demişsiniz. emin olun içinde başka bir şey yok. siteleriniz cezalık siteler.

yenibilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
resimlere index aldırılmış, içerikler 100 kelime altı ve yanlış hatırlamıyorsam kopya. kategoriler anlamsız yere index aldırılmış vb. her türlü sorun mevcuttu neredeyse.
Sektördeki sitelerin %99 u bu şekilde hocam, ve inanın kopya içerik hiç kullanmadım, yani bir yerden al diğer yere yapıştır, bir resmi al oraya koy tarzı hiç bir işlem yapmadım. Ha yapılmaması gereken bir işlem yapılmış olabilir, kategori ve resimlerin index alması ve benzeri gibi bir durum acemilik ile yapılmıştır. Ama samimi olarak söylüyorum kopya içerik kullanmadım, içerik olarak evet çok zayıf olan yazılar vardı.

Yenile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beni etiketleyip fake bildirim atmayın

Üstad kusura bakmayın, isminiz göz aşinalığına sebebiyet verdi. Yenibilgi üstad ile karıştırdım