ben natura elma aromalı içiyordum natura kaliteli diyorlardı..pek bilgim yok siz araştırma yaptıysanız en kaliteli likit hangisi ?ve likiti nereden teemin ediyorsunuz?
Natura bir süre sonra nefes tıkanıklığı yapıyor. Yani ben ve arkadaşlarım içtikten sonra bu durumu yaşadık. Tadı iyi değil zaten.
Ben şuana kadar Efkar, Harlem, Big Boss, ve Natura kullandım.
Efkar'ın eski serisini çok övüyorlardı. Yeniden satışa başladıklarında denemek için 3-5 farklı seçenek söyledim. İnanır mısınız bildiğiniz 3 ay ayaktan çıkmamış çorap gibi kokuyordu. İçemeden çöpe attım hepsini. Tabii tütün ağırlıklı likitlerdi. Millet aşığı Efkar'ın nasıl beğeniyorlar anlamadım.
Sık kullandığım likit Harlem. Harlem ve Big Boss üreticileri aynı zaten. Elma bisküvi, ahududu vişne bisküvi, bisküvi çilek, starbucks, mocha, karayip likitleri gayet güzel. Özellikle ahududulu ve elma bisküviyi çok tükettim.
Natura çöp diyebilirim. Naturayı şöyle kullanabilirsiniz. Atıyorum Harlem bir likit aldınız. Deponuzu doldururken az yer bırakın. Likite uyumlu bir Natura likitinden ufak atabilirsiniz. Mesela mocha içerisine hafiften vanilya gibi.
Likitleri arkadaşım vasıtasıyla alıyoruz. Bir arkadaşı İstanbul Eminönü'nde likit satıyor.
Hocam güzel bilgiler, ücreti nedir PM atar mısınız?
Gönderdim hocam.