shadow06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yardımınız için çok teşekkürler.

Yardımınız için çok teşekkürler. NUVO yu ilk kez duydum hemen bakıyorum. En para sadece hesap değil mi? kredi kartıda var mı?

Hocam çok detaylı ve açıklayıcı yazmışsınız yardımınız için teşekkürler. İŞ BANKASI kartımdan para çekemiyordum ama alışverişlerde kullandığım 1.000 TL limiti vardı ve hesap kesim tarihi filan vardı ben hep oradan harcayıp hesap kesim tarihinde de ödemelerini yapıyordum. Aynı zamanda da işte hesabıma para yaıtırıp çekiyordum filan.

Önerdiğiniz bankalara hemen bakıyorum benim istediğimi siz NET anladınız galiba çok teşekkürler yardımınız için.
Bence enpara hesabı bir de *ücretsiz kredi kartı (çok farketmez ama ben ingbank pegasus plus öneririm) açın. İlla aynı banka olacaksa ingbank turuncu hesap ve pegasus plus kredi kartı ile yine enpara hesabı açın. Turuncu hesabı da kredi kartınıza bağlayın tek kart ile para yatırabilirsiniz. Turuncu hesaptan (vadeli hesap gibi faiz verdiği için) para çekemez sadece yatırabilirsiniz para çekmek için enparaya ücretsiz eft yapabilirsiniz.
Kafanız her konuda rahat etsin, ihtiyaç duyduğunuzda hizmet istiyorsanız hesap için kesinlikle Enpara kullanın..
Bankaların ücretsiz kredi kartları
*İng pegasus plus
*World Eko
*Akbank Free
*Fix Card
*Bonus Flexi
*Aidatsız maximum

Kafanıza takılan birşey olursa bana sorabilirsiniz.