Kart ücretini bilmiyorum ancak kredi kartını hem kredi kartı hem de banka kartı olarak kullanmanıza bir çok banka imkan tanıyor. ( Akbank, İş, YKB vs. )
Ücret içinse fatura tanımlama vs. gibi şartları var çoğunun.
Yardımınız için çok teşekkürler.
yapıkredi (nuvo )- enpara
Yardımınız için çok teşekkürler. NUVO yu ilk kez duydum hemen bakıyorum. En para sadece hesap değil mi? kredi kartıda var mı?
Sizin sanırım bankamatik kartınız varmış sadece buna avans hesap açtırmış o şekilde kullanmışsınız? anladığım kadarıyla eksiye düşüyormuş hesabınız öyleyse eğer enpara da da ekpara özelliği ile aynı şekilde kullanabilirsiniz. Ama bu şekilde kullanmanızı tavsiye etmem eksiye düştükçe günlük faiz ödersiniz. Kredi kartı alırsanız ve harcadığınız parayı ekstre zamanı tamamını öderseniz faiz ödemezsiniz.Asgari öderseniz kalan kısım için faiz ödersiniz.
Aynı banka olsun isterseniz enpara ve fix card, nuvo ve world eko kart kullanabilirsiniz.
Hocam çok detaylı ve açıklayıcı yazmışsınız yardımınız için teşekkürler. İŞ BANKASI kartımdan para çekemiyordum ama alışverişlerde kullandığım 1.000 TL limiti vardı ve hesap kesim tarihi filan vardı ben hep oradan harcayıp hesap kesim tarihinde de ödemelerini yapıyordum. Aynı zamanda da işte hesabıma para yaıtırıp çekiyordum filan.
Önerdiğiniz bankalara hemen bakıyorum benim istediğimi siz NET anladınız galiba çok teşekkürler yardımınız için.