Merhaba arkadaşlar, cidden kafam çok basmadığı için sizlerden yardım istiyorum. Bir süre öncesine kadar İŞ BANKASI ile çalışıyordum oda şöyle iş bankasına ait bir KARTIM vardı bunun hem 1.000 tl kredisi vardı hem de hesabıma bağlıydı. Yani tek kart ile hem hesabıma para yatırabiliyordum hem de istediğim zaman limitini yiyordum. Neyse kredi kartı yıllık ücreti nedeniyle sinirlenip dün kapattım herşeyi. Şimdi yeni bir bankada Yine iş bankasındaki gibi tek kart ile hem hesabım olsun, hemde kredi kartı özelliği olsun istiyorum. Ama kart ücreti olmasın. Şimde ben hangi bankaya gideyim ne yapayım??
Cepteteb, en para filan var diyorlar ama onlar sadece hesap kredi kartı yok diyorlar eee fix card veya word eko kart diyorlar ee ozaman hesap ne olacak ben anlamadım ya kısaca
Sizin sanırım bankamatik kartınız varmış sadece buna avans hesap açtırmış o şekilde kullanmışsınız? anladığım kadarıyla eksiye düşüyormuş hesabınız öyleyse eğer enpara da da ekpara özelliği ile aynı şekilde kullanabilirsiniz. Ama bu şekilde kullanmanızı tavsiye etmem eksiye düştükçe günlük faiz ödersiniz. Kredi kartı alırsanız ve harcadığınız parayı ekstre zamanı tamamını öderseniz faiz ödemezsiniz.Asgari öderseniz kalan kısım için faiz ödersiniz.
Aynı banka olsun isterseniz
1) ingbank turuncu hesap ve pegasus plus kredi kartı (Aynı internet şubesinden hesabı yönetebilirsiniz. Kredi kartınız ile hesabınıza para yatırabilirsiniz)
2)enpara ve fix card,
3)nuvo ve world eko kart kullanabilirsiniz. Ama bence aynı banka olmasına pekte gerek yok ne de olsa eft ücretsiz hızlı işlemlere kredi kartı numaranızı kaydedersiniz enpara dan eft yolu ile kredi kartı borcunuzu ödeyebilirsiniz. Ben bu şekilde kullanıyorum. kredi kartım ing bank pegasus plus aidatsı hesabım enpara