KompLo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kilometresi abartı derecede değilse dizeli gayet rahat satarsın diye düşünüyorum. Ama yüz binin üzerindeyse iş değişir. Yüksek km'de benzinli daha kolay gider. Arabayı 4-5 ay kullanacaksan, direkt 2. el piyasasına göre yorumlamak lazım. Öyle olmasaydı yeni megane önerirdim.

Piyasa olarak Golf öne çıkar. Elden de çabuk çıkarırsın. Leon ve Auris de değer kaybettirmez. A3 piyasası hakkında fazla bilgim yok. Ama son dönemde A3, Golf ve Leon'a yakın seyrediyor kalite olarak. Arada uçurum yok eskisi gibi.

4-5 ay bineceksen bu arabalar birbirine yakın kalitede sayılır. Ama VW grubu araçları ön sıraya al derim.
megane ı aslında dusunmuyorum hocam da cok kolay alınıp satılır diyolar bir de Allah kaza bela vermesin de yedek parça vs cok ucuz dıye tercıh edılıyor sanırım ben bu bi kaç ayık surecte 1-2 kez uzun yol yapmayı düşünüyorum bırınde ıstanbul ordu arası bırınde ıstanbul erzurum arası. Bu uzun yollarda benzınlıyle dızelın yaktıkları cok farkettıyrıyor mu acaba yani arada 100-200 lira fark varsa bu dizel almaya değmez heralde kullanacağım süre boyunca max 1000 lira falan fazla yakmış olurum sanırım