Evet hocam, tamam sıkıntı yok eklenti sahibine ulaşabildik.
Hocam konuya yazdım 4 gün oldu cevap vermeyince pm atsam da cevap gelmeyeceğini düşünerek. Arkadaşlardan halletmeye çalıştım.
Mesaj içeriğini incelediyseniz önce telefon numaranızı istemişim, ücretinizi size ulaşınca ödeyeceğimi ve dekont ileticeğimi belirtmişim.
Hatta modaratöre bile gönderdim aynı mesajı. Ödemeyi size yapayım siz arkadaş gelince iletirsiniz dedim. Umarım eklentiyi ücretsiz bir şekilde elde etmeye çalıştığımı düşünmemişsinizdir.
Neden acele ettiğim konusuna gelirsek yeni site açacağım, tema büyük ihtimal yarın kurulacak ve kategorileri sizin eklentiyle oluşturmak istiyorum sonradan 404 e düşmesin diye.
Buradan rahatsızlık verdiğim tüm arkadaşlardan özür diliyorum.
Tema yapımcısının subdomainler için lisans cevabını bekliyorum cevaba göre ödemeyi yapacağım, teşekkürler.
hayir hocam oyle dusunmedim tabi ki

konuya yorum attiginizde bildirim gelmedigi icin gormedim hocam. birkaç gundur bilgisayara gecemiyorum, telefondan da konuyu kontrol etmedigim icin gormedim mesajinizi.
tema yapimcisindan donus alamazsaniz, eklentiyi kurup denemesini yapariz, duruma gore kullanirsiniz veya sorun cikarsa satin almazsiniz.