Saçmalık! Telefon rehberi dediğimiz şey facebooktaki arkadaş listesi değil. Rehber dediğimiz şeyde taksici,muhasebeci, görüşmek istemediğimiz "geldi yine tipini sevdiğim" modundaki akrabaların vs.vs. bir dolu insanın olduğu kayıtlardan bahsediyoruz. Bu rehbere mi paylaşım yapacağım ben ? Ve bu normal ? Sizi deli mi s(dürttü) ?
Benim gibi Facebook,twitter,instagram vs. bir sürü sosyal medya servisinden uzak duran, Snapchat denen naneyi hiç kullanmamış birine bunu dayatırsan imkan bulduğu anda kaçar.
Başlıyor yine kahve fincanlı özlü sözler, eski sevgilisinden boynuzu köküyle yiyip atarlı giderli ben ayaktayım mesajı vermeye çalışan vatandaşlar.
Başlıyoruz... Yine... Yine...
İstemiyorsan kullanma denilip kurtulunacak bir durum değil. Bu özellik insanlar tarafından fazla kullanılmaya başlanıldığında istersen kullanma bunun ucu illaki değiyor. Ortamdaki arkadaşların paylaştığı şeylere göz atma ardından trip ye. Başka servisler olsa kullanmıyorum der geçersin ki bunu diyorum genelde insanlara ama whatsappta bunu yapma imkanın yok sen nereye kullanmıyorsun whatsapp ? Elin kolun olmuş.
En yakın çevreyi zorla Telegram`a geçirmek farz oldu.