satın alma aşamasında domain ismi sepetinde görünür. 45 TL gibi ekstra bir fiyat daha çıkarırlar.
Domain ''Godaddy PreRelease'' de ise açık arttırma süresinin bitmesini beklerseniz. Eğer ''Godaddy Closeouts''ta ise direk belirtilen fiyata satın alabilirsiniz.
Domain hangi aşamada onu belirtirseniz kesin bir şey söyleyelim
domaini açık arttırma kısmında "şimdi al" seçeneği ile satın alıp ödemesini yaptım. Ödemesi yapıldığına dair fatura çıktı. Yanlız domain hesabımda görünmüyordu. Telefon açıp durumu anlattım ödeme yaptık domain panelde yok dedi. Görüştüğümüz kişi bayandı ve sanırım gerizekalı idi. Açıkarttırmada olan olan domaine ödeme yapmışız ve bayan bize diyor ki domanin sahibi domaini uzattı ödemeniz tekrar hesabınza yatırılacak diyor. Neyse baktım bayanla çözüm bulamıyorum kapadım telefonu tekrar aradım bu sefer erkek müşteri temsilcisi çıktı ona durumu anlattık sonra bizi 10 dk bekletti daha sonra sıkıntı yok domain hesabınıza 28 şubatta görünür dedi. Daha önceki bayanın söylediklerini adama anlattım adam bana şunu dedi " O bayan işe yeni girdi açık arttırmada satılan domainler konusunda bilgisi yok" falan filan işte. Neyse 28 şubatı bekliyorum şu an umarım domain panelimde görünür.