SATIŞ İPTAL
Arkadaşlar satış iptal. 1 haftada 10 saatim görüşmelere gitti. Sonlanma aşamasında herkes, eşime sorucam, nişanlıma sorucam, almayı çok istiyorum ama param yok, benim şirketim yok, xml i nerden alıyorsunuz, reklamı nasıl yapıyorsunuz. Çoğunun derdi site değil e-ticaret hakkında bir şeyler öğrenmek. Tabi aralarında şark kurnazı da çok gördüm. Değerli arkadaşlarım inanın ekmek artık aslanın midesinde. Herkes bir şeyler için çabalıyor ama benim vaktim yok. Çalışıp çocuklarıma ekmek götürmek zorundayım boş muhabbetlere ayıracak zamanım yok.
Ciddi anlamda danışmanlık hizmeti verebilirim. 14 senelik tecrübemi aktarabilirim. Saati 100 TL
Site adresi (pm )
Site için istenen fiyat 7500 TL
Sitenin aylık getirisi:Reklamsız aylık 1500-2000 tl civarı net kar. Facebok ve adwords reklamı çıkarsanız günlük 3000 tl dahi ciro yapabilirsiniz.Günlük satışlar panelden gösterilecek
Sitenin açılış tarihi:2014
Kategori, sitenin içeriği nedir: Ayakakkabı satışı
Günlük hit sayısı: Günlük ortalama hit 1k
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %85 facebook - %15 google )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 4 yaşında
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:Tüm içeriği ve yazılımı dahildir.
Hosting dahil midir:evet
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Yazılımın lisansı dahildir. ticimaxin special paketi kullanılıyor. Ayrıca 1 adette xml ekli
Yazılım lisans sonlanma zamanı: 24.10.2016
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok.
Bunlara ek olarak, facebook sayfası n11 mağazasıda hediye olarak verilecektir. Biraz reklam bütçesi ayırabilirseniz ciddi satışlar yakalayabilirsiniz. İtraderı yüksek olan ve gerçekten almaya niyetli olan kişilere tüm paneldeki siparişler ve sistem paylaşılacaktır. Tüm ürünler tedarikçi firma tarafından kargolanmaktadır. Sizin yapmanız gereken neredeyse bir şey yok. Aylık ciromuz fazla olduğu için diğer bayilere göre alış fiyatlarımız çok iyi. %100 e yakın mar marjı ile satış yapabilirsiniz. Ayrıca alan kişiye adwords ve facebook reklamları konusunda bildiklerimi anlatacağım. 14 senelik e-ticaret tecrübemi paylaşacağım. Herşeyiyle hazır kurulu bir iş. Aldığınız gün satışa başlayabilirsiniz. Stok yapmanıza gerek yok.