Arkadaşlar sanırım sorun facebook ve reklam verenlerin bu platforma kaymasından kaynaklanıyor.

İlk olarak facebook 3-4-5 kuruşa kadar maliyetleri indiriyor.
İkinci olarak facede reklam verirseniz görürsünüz faceden gelenlerin %90 ve fazlası mobil ziyaretçi yani masa ustu platformda facebook adwors gibi iş yapamıyor buda reklam vereni mobilde facebooka çekiyor.

Benim sitemde masa ustu hitim mobilden az olmasına rağmen, mobilin 3 katı kazanıyor işin tuhaf bir diğer yanı da gösterimi önerilen orana getirince yani %70 oranına mobilde kazancım %100 artarken masa üstünde nerdeyse %40 düşüyor fakat aradaki farktan sebep kaybım artıyor.

Size tavsiyem kazançlarınıza bakın eğer masa ustu ile mobil kafa kafaya ise önce önerilen orana getirin sonra duruma göre artırıp azaltmayı deneyerek daha fazla kazanabilirsiniz.

Şayet masa ustu kazancınız mobilin 2 katından fazla ise bu uygulama size kazanç değil kayıp getiricektir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:32:39 -->-> Daha önceki mesaj 00:30:59 --

byvector adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben denedim. Gelirimde %80 oranında düşüş yaşadım. Zarar ettim yani. Sitem haber sitesi. Demekki haber siteleri uzak dursun
Kazancınızın büyük kısmı masa üstünden mi geliyordu?