Sayın değerli arkadaşlarım, konumda belirttiğim gibi "KATEGORİNİZE" göre bu denge olayını deneye deneye en uygununu bulmanız gerekiyor. Her kategoride olucak diye birşey yok, diyiceksiniz ki ne alaka?
Örneğin. Oyun kategorisine reklam verenler yoğun olduğu için, bu kategoride örneğin ayarları %50 %70 arası ayarladıgınızda gelirleriniz oldukça artacaktır.
Misal. X Kategorisinde reklam veren kişi az olduğu zaman sizler denge ayarını %50 yaptınız diyelim, siteniz de reklamlar görünmeye bilir, bu kategoriye verilen reklamların az olduğundan alakalıdır, ek olarak kategorim de reklam görünmüyorsa nasıl yol izlemeyelim diyen arkadaşlarımız konumu incelesinler post 3'ncü sayfada, boş reklam çıktığı zamanlarda, onun yerine kendi özel bannerlarınızı nasıl yayınlarsınız onu anlattım. Yani demem o ki, kategoriniz de reklam az ve arada reklam çıkmıyor, bu sayede reklam cıkmadıgın da sizin kendi ayarlıcagınız banner yayına giricek.
Not: Bazı arkadaşlar sitesinde dakka başı f5 yapıyor, reklam cıkmıyor diyor. Bu reklam çıkmamasıyla alakalı bir sorun değil, aynı ip den durman F5 yapıp deneme yapmaya çalıştıgınız da google bir süre ipnizi yararsız kullanıcı olarak görüyor ve sadece size rekam göstermiyor, diğer kullanıcılarınız reklamları görüyor.