BiELOF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle konuyu okuyunca yorumunuzu gördükten sonra yazmamazlık edemedim.
  • Bugün backlink aldım, yarin etkisini gördüm.
  • Bugün tanıtım yazısı aldım, yarin etkisini gördüm.
  • Bugün başka siteden yorum yaparak link aldım, yarin etkisini gördüm.

Bunlar hatalı söylemlerdir.

Sizin için demiyorum fakat maalesef ki sözde seocu geçinip sadece bir siteden link alıp size satan kişiler sizi bir şekilde ele geçirdi mi bu tarz palavralarla milleti kandırmaktadır.

Bugün backlink/tanıtım yazısı veya siteye yorum, sahte hit programları ile gönderim yaptıkları zaman ister faydalı isterse de zararlı olsun o an etkisini göstermez.

1 günde etkisinin olduğunu söyleyenler var. Bana göre aldığınız artık her ne tür bir işlem ise 1 aydan önce pek beklemeyin. (Search Console kontrol edin)

Google kaliteli sitelerden aldığınız linkleri bile webmaster araçlarına eklemesi kaç gün sürüyor bir kontrol edin.

Millet sallıyor. Bugün bizden paket al, yarın siten yükselmeye başlasın.

Yok öyle bir dava.

Siz kendi sitenize içerik girdikçe zaten siteniz yükseliyor.

Paket aldığınız zaman ise bunun etkisini zannediyorsunuz veya kandırılıyorsunuz.

Not: Search Console ister kaliteli isterse çöp siteden olsun aldığınız her linki kabul edecek diye düşünmeyiniz. (Siteleride, linkleride çözebilecek algoritması olmasa Google, Google olmazdı.)

Deneme amaçlı sıfır bir site açın, 1 kaliteli siteden, 1 çöp siteden, başka siteden yorum kısmından, footer artık nerden alıyorsanız backlink, tanıtım yazısı, yorum v.s. alıp her gün Search Console "Sitenize Bağlantılar" kısmından kontrol edin. Dediğimi anlarsınız.)
BiELOF,

Paket link satanlar hakkında bahsettiğiniz detaylara katılıyorum. Üstte @iyi bahsettigi tartışmalı alaka sağlayan forumlarda etki gercekten yerine göre güzel geliyor. Ama linkin etki süresinde footer aldıgım sitenin (benim keyword domain 22 güne yakın sürede etki ettigide var) eger ana kelimeden almadığımda genelde kendi deneyimde 1 günde ilk etkisini aldığım oluyor(yeni site). Buradaki ölçümlemeyi aldığım anchor kelimesi linkden önce ve sonrasını link aldıgım kelime ile karşılaştırarak anlıyorum. Yorum link footer dizin toplist sizden önde olan sayfa ise direk anakelimeden almaz iseniz etki ede biliyor. Bu konuda zamanı kestirmek zor. Ben kendim 1 günde etkiyi yeni site ve alakalı yerden farklı kelime ile ölçebildim.

Linkde etki süresi,hangi linkin direk kabul edildiğini bilsem xxx.xxxx adam olabilirdim