Uzun Arayış devam Etmektedir. Projeyi Kısaca Şöyle Özetleyebiliriz, Facebook u Düşünün O değil de Ona Yakın Facebook un Yarısına Yakın Özellikte Bir Site Diyelim %50 Si dahi olamaz, Zaten Ona Yetişemeyiz, Defalarca Mağdur Edildim, İşin Erbabı Çıkamadı Daha, Ön Ödemeyi Yaparım İşe Başlanır İş bitirilir Kalan Ödemeyi tamamlar Scripti Teslim Alırım, Daha Sonra İşi Yapan Kişiye Birkaç Extra Özellik Ekletirim Onunda Ücretini Veririm Sonra Dan Şunu Bunu Ekleme İsteklerim Olabilir Ücrete Tabi Olarak. İşi Alan Para KAZANMA Gözü İle Bakmasın Lütfen Konularıma Bakınız Enson Konuya Mağduriyetimi Göreceksiniz Lütfen Referansı Sağlam Kişiler Teklif Versin. Bu İş için Şuanlık Ayrılan Bütçe 1.000 TL Dir. Arkadaş Kafaya Koymuşum İlla Yaptıracağım Bu Siteyi Yıkılmadım Ayaktayım İnadımla Hevesimle Başbaşayım Kötü Espiri Olabilir Mazur görün
NOT ; İstenilen İş ASP Olarak Kodları Bende Mevcuttur Son Hali Özel den Gösterebilirim, Özellikle PHP Olması gerekiyor, Şuan İngilizce Eğitimi Alıyorum, PHP de Formlar V.s O Kısımda Eğitimi Kestim İngilizce Şartı Getirdim Zaten de Şarttır, English Yokısa Ezberden Başka Bişey Değildir, Derdimi Çözecek Kişi den Allah razı Olsun