Opencart uzmanı arıyorum,
Versiyon: 1.5.6.4

şu anki sitemizin yazılımlarında destek verebilecek, Opencart sistemini daha önce kurmuş ve stabil çalışan siteleri referans olarak gösterebilecek uzman bir arkadaş arıyorum. sürekli olarak ve mümkünse uzun süreli çalışmayı düşünüyorum. Yardımcı olabilecek varsa benimle iletişime geçerse sevinirim.

Yapılacak işler:
halıhazırda sitemizde çalışan modüllerde, düzeltme/iyileştirme çalışmaları olacak, bazı özel modüller yazılıp, eklenecek, mysql açıkları, site hızını engelleyen açıklar kapatılacak... v.s.

Arkadaşlar altını çizerek söylüyorum, opencart hazır tema modül kuran adam aramıyorum, opencart yazılım uzmanı arıyorum

İşi yapabilicek kişiler, referansları ile beraber pm ve telefon bilgisi iletsinler, telefonda detaylıca görüşme sağlayacağız uygun olan 1 kişi ile sürekli çalışma halinde kalıcağız.

Referansları kaliteli olan kişilere, gereklilik ve güven sağlanır ise "Ücret İş Başında" ödenebilir detaylı bilgi için telefonda görüşme sağlayacağız.

Ek olarak; Ücret yapılan "İŞ" başına da ödenebilir.

Zaman çok önemlidir, şu dakika da şu saate biticek dediğiniz zaman o saatte işin bitimini tarafıma teslimini isterim.