Paratic.com zehir gibi site, son zamanlarda farklı konulara yazmaya başladınız, sanırım yüksek hite için, bence alanlarının dışına çıkmasanız daha iyi ama vardır bir bildiğiniz.
Bu arada sitenin tasarımı mı değişti?
Saol. Aynen tasarım değişti. Beğenildi mi acep!
Daha önce görmüştüm facebook sponsor reklamlarından. Gayet güzel ve sağlam bir proje. Allah yolunuzu açık etsin inşallah.
Çok teşekkür ederim, Rabbim bol ve hayırlı kazanç versin inşallah hepimize.
Beni yanlış anlamayın ama ekonomi, finans ve para kazanma hariç her şey var maşallah. Hep takip ederdim fakat çizgisinden çıktı. Yakında yemek tarifleri görür müyüm acaba diye arada bir girip göz atıyorum.
Naçizane tavsiyem, lütfen gereksiz içerikleri silin, amacınıza uygun bir portal haline gelin.
Yok neden yanlış anlayayım. Aslında bizde şuan ki yayın politikimazdan pek memnun değiliz. Bizim işimiz para, küçük yatırımcı, borsa, forex ve para kazanma yolları, fikirleri. Ancak her şirketin kendi içerisinde bazı stratejileri vardır. 1 ay boyunca bu şekilde yayın yapacağız, ardından eski Paratic.com içeriğine geri döneceğiz, o sıraya kadarda hisseler ve canlı borsa verilerini kullanıcılarımıza daha sağlıklı iletmek için çalışacağız. Yani bu bir geçiş dönemi ve sıkıntısız şekilde atlatmak istiyoruz.
Yapıcı yorumlarınız için teşekkürler.
Herkese bol kazançlar dilerim.