kac k hitten bahsediyorsunuz yuksek hitli sitelerim derken? ayrica ortalama olarak sayfa geziniminiz neydi? ben denedigimde 70 e indirdim tamamen negatif bir etki oldu ayrica sayfa to artar bunun nedeni gosterim azslmasi ornegin 10k gosterimde 100 tik yuzde 1ken gosterimi yariya indirdiginizde 5k hitte 100tik yuzde 2 yapar. burada onemli olan 100tik aliyorfum 10 kurustan suan ayni hitle 120 tik ve 15 kurus gibi bilgiler verseniz birde 3 gun pek etki etmedi 4 gun saha kalkti derseniz bizde deneyelim
%70 pek birşey degistirmiyor açıkcası. onun altında birşey denemek daha mantıklı olur.
Şuan tüm sitelerin ortalama TBM'si 12-14 kurus arasında Hatta bazı sitelerde 25-35 kurus arasında tbmler olmaya başladı. Yani yüksek degerli reklam sayısı artıyor. Her zaman reklam gösterimi olmuyor. Örneğin sen sayfayı 10-15 kere yenile sitede reklam görmemeye baslarsın çünkü sen faydasız ziyaretçi oluyorsun. Ama yeni giren birine öyle olmuyor o olay. Zaten herkese aynı reklamı da göstermiyorlar. Kendin bakınca boş çıkıyor diye panik yapma. Sitene her giren kişi mutlaka reklam görüyor.
Yani tıklama olasılığı olmayan kişilere boşa reklam gösterimi yapmamak gibi birşey bu benim anladığım.