Not: Konuda çoğu bilgi verilmiştir, Ciddi alıcılar ile İstanbulda yüzyüze görüşülerek öteki bilgiler verilecektir. Lütfen laf olsun diye sorular sorulmasın ciddi olanlara Kargo dökümünü, kargoyu yolladığım kişiden aldığım ödemeye ait banka dökümü ve sipariş konuşmalarını kanıt olarak yüz yüze gösterilecektir
Uzun zaman önce Çin den replika ürünler getirmeye başlamıştım. Zamanla bunlarıda internette satıp kazanç elde etmeye başladım.
Satma sebebim yoğun olarak çalışıyorum bu işi ek olarak yapıyordum. Şimdi değişik bi ülkenin tatlısının satışını yapacağım bi dükkan açacağım için butiği devrediyorum.
Tüm ürünler ithal 1-1 Replika dır ve Çin den geliyor ve kar marjı yüksektir.
Bu işi yapabilmeniz için çok ufak ingilizce bilgisine sahip olmanız gerekiyor google translatede ihtiyacınızı görecektir.
Ürünleri nerede satıyorum;
* İnstagram
* Sahibinden
* Butiklere
01.06.2016-22.02.2017 tarihleri arasında yaklaşık 105 ürün kargolamışım. Aylık yaklaşık 11,6 kargo demek. Bazı paketlerde 2 ve 3 ürün olanlarda mevcuttur. Ortalama bazda aylık 14-15 ürün satışı olmuş oluyor.
Yakın çevredekilere ve butiklere ürünleri elden veriyorum ve bunları hesaba hiç katmıyorum.
23.02.2017-21.03.2017 tarihleri arasında 10 Adet kargo siparişim olmuştur. + olarak 3 adet özel ayakkabı siparişi alınmıştır, kapora alınıp siparişleri verilmiştir. Elden satışları gene konuya eklemiyorum
Ürün kar ortalamasına vurduğumuzda min ürün başı 100 tl nin altında bırakmaz.
Birkaç örnek fiyatlandırma:
20$ alış 180-200 TL satış
30$ alış 260-285 TL satış
55$ alış 330-350 TL satış
55$ alış 280-300 TL satış
32$ alış 220-240 TL satış
100$ alış 550 TL satış
Butiklere daha uygun fiyatlara satış yapıyorum.
İstenilen tutar: 11.000TL
(7.500TL ye düşürdüm) + Elimdeki ürünlerden beğendiklerinizi geliş fiyatından almak isterseniz hesaplanıp verilecektir.
Ürün görselleri hepsi kendi çekimimdir
Uzun süredir çalıştığım 1 Ayakkabıcı, 3 adet cüzdancı, 1 adet erkek aksesuarcı mevcut. Aynı zamanda bayan cüzdan ve çantacıda sağlarım. Fakat bayan ürün satmıyorum sadece özel müşterilerimin talepleri doğrultusunda bayan ürün getirtiyorum.Aldığım fiyatlardan almaya devam edeceksiniz. Sattığım çoğu ürün stok ürünüdür yani ödeme sonrasında ürün kargolarım. Eğer sipariş üzerine ürün getirtirseniz satışlarınız düşer stoklu çalışmak daha iyidir. Şuanda ürün siparişi fazla vermiyorum ve yaklaşık elimde geliş fiyatından 2.000$ lık ürün mevcut. Devir esnasında beğenmediğiniz ürünleri almak zorunda değilsiniz 2017 yeni sezon ürünlerdir.
Alan kişiye İnstagram hesabı + Butik için alınan Turkcell hattı + İphone5 + Sahibinden hesabı verilecek. Çindeki tedarikcilerin bilgileri verilecek. Çinden getirtme şekli ve ödeme şekilleri anlatılcak. Tüm ödemeler güvenli ödemedir. Yani ürünleri teslim aldığınızda para satıcıya aktarılcaktır.
Not: Sahibindende 67
(72 olmuştur) satış sadece 1 olumsuz yorum mevcut o da 2011 yılında yurtdışında oldugumdan başka birsey satışı olmuş kargoya verilemediğinden olumsuz sonuçlanmıştır.
Sahibinden.com Olumlu yorumlardan bazıları;
*Herkese tavsiye ederim ikinci ürün alışım yine harika kargo tam zamanında geliyor iletişim süper çok teşekkürler tekrardan
*Harika bir urun. Tesekkurler
*Satıcının alakasıyla ürünün muhteşemliği bi araya gelince fiyata bakmıyorsunuz inanin. şiddetle tavsiye ederim
*Gayet güzel ve kaliteli bir ürün.
* Önerimdir, kaliteli ürünler, hızlı kargo, ilgil satıcı. A+++
*Önerilir!
*muhteşem güzel bir ürün aldım.iletişim süper, kargo 24 saatte elimde oldu çok teşekkürler kesinlikle tavsiye ediyorum deneyin pişman olmazsınız.
Aşağıda 2. Ayın kargo dökümü mevuttur, elden teslimleri belgeliyemediğimden hesaba katmıyorum.