elbistanli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o zaman konuyu kapattırırsın BÖYLE UKALA UKALA CEVAPLAR VERMEZSİN bana ve diger webmaster arkadaşlara forum kullanmayı ögretecegine admin cagır admin terbiyesizlik etme burda herkes ekmek kovalıyor iş alınmış olsa bile konu acıksa adam gelip sana yardımcı olmak adına konuna yazar cünki konun aktif durumdadır..
Sen bana terbiyesiz diyemezsin, ben bu konuda yorum sadece sana yapmadım daha önce de benzer yorumlar attım, ben forumu kullanmayı ve okumayı bilen bir vatandaşım, senin de forumu kullanmayı öğrenmeni benim içinde bulunduğum forumun kalitesini aşağı çekmemeni istiyorum sadece. Derdim ukalalık değil, okumadan yorum atmanın hata olduğunu söylüyorum, sen hatanı kabul etmek yerine bana saldırıyorsun. Defalarca benzeri yaşandı herkes hatasını gördü ama sen direniyorsun. Hatanı kabul etmemek senin ukalalığın, konu aktif olabilir orada "scriptler alınmıştır" yazıyorsa sen bu konuyu güncelleyip, aktif bir işi alta düşürüp benim ekmeğimle oynayamazsın dostum, ben de aynı kategorideki ilanlara bakıyorum, okuyorum öyle mesaj atıyorum. Her iş ilanına mesaj atmakla hiçbir şey olmuyor. Forumda kategorisine bu durumla ilgili mesaj attım zaten yönetim böyle şeylere umarım önlem alır.