Yazmayacaktım ama dayanamadım.

Ben ilk etapta sizi yabancı bir firma zannettim, herhalde Türkiye piyasasına girmek istiyorlar diye düşündüm. Tavsiye olarak ise hedef kitlesi yüzde 95 oranında Türkiye olan ve Türkçe konuşulan bir ortamda tamamiyle ingilizce olan bir içerikle satış yapmanın ciddi bir hata olduğunu, Türkçe bilen çalışanın firma içerisinde yer alması veya çeviri hizmetleri alınarak bu içeriklerin Türkçe olarak burada yer alması gerektiğini önerecektim.

Fakat firma profilinizi incelediğim kadarıyla firma bir Türk firması, hal böyleyken farklı bir dil ile satış konusu açılması hatta yazılan nükteli mesaj'a bile yabancı dil ile cevap vermek bana çok tuhaf geldi.

Bu konudan benim çıkardığım mesaj "bizim hedeflediğimiz müşteri kitlesi ingilizce bilen kişilerdir, herkes bizden hizmet alamaz" dır.

Bilmiyorum izlediğiniz yol haritası bana çok yanlış geldi. Bu mesajımı anlayabilecek Türkçe bilen çalışanınız vardır umarım.

webhostingtalk, lowendtalk gibi platformlarda biri gidip evrsensel olmayan bir dil ile satış yapmaya kalksa dövmekten beter ederler.

Sevgiler.