Arkadaşlar öncelikle konunun yerini ayarlayamadım ama off topic de bulunursa enazından herkes haberdar olabilir diye konuyu buraya açıyorum
bu sabah babamların ev telefonuna(sabit hat) sabah saat 8:30 da bir telefon geliyor, bildiğimiz; hesaplarınız kimliğiniz pkk terör örgütü tarafından kullanıyor şeklinde bir telefon gelmiş,yazık yaşlılar dili damağına dolaşmış bende o saatte yatıyordum beni cep telefonumdan arayarak bilgi verdi ama çok korkmuş öyle bir hipnoz etmişlerki detaylara gireceğim,lütfen bütün forum anne babalarımıza bu konuda uyarıda bulunalım
telefon ilk annem açıyor ve babamın adını verip x şahısın evimi ben emniyetten arıyorum diyince annemde korkup gidip babamı kaldırıyor,babam telefona geldiğinde isminiz soyisminiz şu çocuğunuzun adı bu eşiniz bu,şu yaştasınız şeklinde bilgiler verdikten sonra kimlik kontrolü sırasında kimliğinizi ele geçirdik pkk terör örgütü tarafından kullanılıyor,inanmıyorsanız telefonu kapatmadan 155 i tuşlayın komiser mustafa... size yardımcı olacak diyor ve ayrıca bankalarla çalışıyormusunuz hastanelere gidiyormusunuz diyor tabi adamcağız inanacağı kadar inanmış vaziyette evet x bankasına ve şu hastanelere gidiyorum diyor ve ardından telefonu kapatmadan 155 i tuşlayınca karşısına ben mustafa... komiser ... kimliğiniz hesaplarınız şu şu şu olaylara pkk ya karışmış şeklinde konuşurken annem ısrarla babama telefonu kapatmasını bunların d0landırcı olduğunu belirtiyor çok ısrar edince babam teli kapatıyor Allaha bin şükürler olsunki bir sorun yok telefonu kapatmış,..
yok ben bu tongaya düşmem dememek lazım her an tetikte olmak lazım ben bunun daha değişik versiyonlarınıda duymuştum,ne profesörler dolandırıldı bu yöntemlerle tv lerde gazetelerde okuyoruz,sabahın köründede arıyorlarki insan sersem olsun,ve aramadan öncede ele geçirdikleri bilgiler ellerinde hazır tutuluyor hipnoz edebilmek için,lanet olsun ne devirler geldi çattı hiç birşeyin olmayacak dağda çoban olacaksın bankalarla çalışmayacaksın,bu nasıl bir yaşantıdır anlayamıyorum
rica ediyorum yaşlı anne babalarınızı bu konuda uyarın arkadaşlar