Tahsin hocamla dün ilk olarak telefonda görüştük. Kendisini tanımıyorum ama yaşadıklarımı anlatayım

Telefonda gayet düzgün bir şekilde sitem için neler yapacaklarını anlattı. İşinin ehli olduğu belliydi. Biz onunla konuşurken sitemde anlık olarak 100 küsür kişi online idi ve wordpress sitem açılmıyor, sunucu kaldırmıyordu. Bundan dolayı acayip kasıyordu. Açılıncada çok yavaş açılıyordu. Tahsin hocan sağolsun çok cüzzi bir miktara 3-4 sat boyunca durmadan çalıştı ve üstlelik sadece site açıkları ve veritabanı değil aynı zamanda kendi özel cash sisteminide kurdu. İşini bitirdikten sonra web sitem resmen uçuyordu.
Yanlış okumadınız eve uçuyordu. Bende inanamadım ama acayip hızlanmıştı. Üstelik hizmet öncesi 100 kişi online iken sistem kapanırken şimdilerde online sayısı 400 olmasına rağmen acayip hızlı çalışıyor sitem.
Tahsin hocama verdiği emek için ve sitemi dirilttiği için çok teşekkür ederim. Kendisine gönül rahatlığıyla iş verebilirsiniz. Sağolsun varolsun.
Kişisel olarak bunalımda oldugum şu günlerde bile böyle güzel yorumlar ve güzel dönüşler gördüğüm için inanın çok ama çok mutluyum.
Ekmek yediğimiz insanların kalbi ve ruhi mutlulukları huzurları ve böyle güzel dönüşleri beni çok ama çok mutlu ediyor.
Müşteri değil dost kazanıyorum.Allah razı olsun. Verdiğimiz sözü tutuyoruz.
Tekrar teşekkür ederim.Çalışma yaptığım arkadaşların böyle istediğinden fazlasını alması benmim için paha biçilemez
İyi forumlar