hayaliadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar geçmişi eski olan bir sitem bulunmakta ve sitem için artık yorulmaya başladım bir çok borcumda olduğu için zorluyor ve seo çalışması yaptırmamız gerekiyor ilerlememiz için sitenin şuan günlük 12k hafta sonu 15k + hiti bulunmakta aylık ve haftalık olarak kazançları vardır ortalama 1500 tl kazanmaktadır site. Ancak ortak alırsam siteyi kısa sürede 50 bin üstü hite çıkarma planım var site patlamaya hazır sadece biraz işleme ihtiyacı var emeğe bile gerek yoktur.

Site yarısının ortaklığı için istediğim fiyat : 3000 Tl dir
Site ortak olacak kişi için seo yatırım yapması gerekeceği fiyat : 2000 TL dir
Bugüne kadar site için 9 bin tl üstü seo çalışması yapıldı artık backlink vs ihtiyacı yok sitenin bir çok seo hizmeti veren firma bunu söyledi tasdikledi sadece tanıtım yazılarına ihtiyacı vardır onlara 2 bin tl yatırım yapacaktır ortak olmak isteyen kişi yani 5000 gibi bir ücrete tekabül etmekte.

Çok önemli rekabeti yüksek bir çok kelimede site 1. sayfa 5. sıradadır 1. sayfa 1. sıraya cıkarsak kimse rakibimiz olamaz. Hitlerin hepsi %99 google den gelmektedir. Tek kelimeden değil sitedeki tüm konulardan ayrıı ayrı gelmekte hitler. Sitede yaptığımız her paylaşım direk 1. sayfaya cıkıyor

Sitenin yandexte : 1.5 milyon

Google de : 100 bin indexi bulunmakta

Extra vip üyelik sistemi mevcuttur ayda ortalama en az 10 kişi vip üye olmakta.

[/CENTER][/CENTER][/LEFT]

Site tasarımın geliştirmesi gerekmekte üyelerin hepsi canlılık istiyor ama bunu sunamıyorum tek başıma.

Sitede toplam : 80 bin üye bulunmaktadır.

Site geliri nereden ? : Aylık sadece bets10 750 tl banner popup ödemesi yapmakta her ay. extra olarak link kısaltma servislerinden ve diğer bannerlardan kazanmakta.

Haftalık bc.vc kazançları :
Hocam bende detaylı bir pm alabilir miyim ?