SeliM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne hakkında karşılaştırma yapacağımı sana sormayacağım, fikrim değişmedi. Sözde meseleyi çok biliyorsun diye takdir ve madalya takılmasını mı bekliyorsun anlamadım ki ne bu ısrar ve gereksiz tartışmaya girme merakı? Ben basit düzeyde düşünüyorum ve plesk benim ihtiyaçlarımı karşılamadı, bu kadar açık.

Kendi görüşümü 1 cümleyle söyledim yaklaşık 1 yıl önceki konuyu neden upluyorsun? Konu kapanmış gitmiş konu sahibi sorununu çoktan çözmüştür.
Askerliği beraber mi yaptık, hayırdır? "sen" falan?

Ben bana soracaksınız diye bir şey mi söyledim? Eğer birisi bilgi sahibi olmadan bir yazılımı yerden yere vuruyorsa ve bana göre yazdıkları yanlış/eksik ise bende onun yazısını alıntılar kendi fikrimi yazarım. Kimin yazısını alıntılayıp alıntılamayacağımı size sormam.

Yazılarınız alıntılansın istemiyorsanız, fikirlerinizin tartışma konusu olmasını istemiyorsanız o zaman "Discussion board" yani tartışma platformu olan yere yazı yazmayacaksınız.

Plesk 'i sevmiyor olabilirsiniz, kimse sevmek zorunda da değil. İhtiyaçlarınızı da karşılar karşılamaz onu da bilemem. Tek bildiğim özelliklerini kapasitesini bilmediğiniz bir yazılımı diğer bir yazılımla karşılaştırıp (cpanel) temelsiz şekilde yerden yere vurduğunuz.

İyi Çalışmalar