Liman Şirketi Nedir?
Serbest bölge liman şirketi yani uluslararası işletme şirketidir. Kurulum aşaması biraz uzun ancak uzun vadede çok avantajlıdır.
Hiçbir vergi yoktur. Herşey % 0
Şirketi kurduktan sonra serbest bölgede posta kodunuz olur sizin iletişim adresiniz posta size verilecek posta kodudur.
Uluslar arası şirket adresiniz şu şekilde geçmektedir: Serbest Liman Müdürlüğü, Posta Kutusu No: ***, MERSİN10 / Türkiye
Veya KKTC yi tanıyan ülkeler için direk KKTC adresi üzerinden posta kodunuzu verebilirsiniz.
Şirket kurduktan sonra açabileceğiniz banka ve hesapları Garanti, Halk Bankası, işbank, TEB, Ziraat ve ING Bank. Bu bankalar ile aranızda yapacağınız anlaşma veya iletişime bağlı sanal pos alabilirsiniz.
Kimler İçin?
Epin, kontör satışı yapanlar. Domain/Hosting firmaları, İnternet üzerinden reklam hizmet satışı, reklam geliri, Adwords & Adsense, Danışmanlık hizmetl vs.
Yani fiziksel ürün satışı olmayan tüm ürünler. Fiziksel ürün satışları için gönderim yapacağınız ülkelere göre farklı yaptırımlar bulunmaktadır.
Özellikle internet üzerinden sanal ürün veya hizmet satışı ve Google Adwords & Adsense geliri olanlar için idealdir.
Serbest Bölge Liman Şirketi Nasıl Açılır?
Serbest bölge liman şirketi açmanız için yanınıza kimliğinizi ve ilgili kurumdan ikametgahınızı almanız yeterlidir.
1) Şirket ilk kurulum için 100.000 $ sermaye ödemesi yapmanız gerekmektedir. Şirket kurulumundan sonra bu parayı geri çekebilirsiniz.
2) Şirket ilk kurulumu için KKTC'de bulunan müşavire 4500-5000 euro arası ödeme yapılması gerekiyor.
3) Tüm işlemlerin tamamlanması ve şirketin kurulmasından sonra sadece aylık 250-400 euro arası müşavire ödeme yapılmaktadır. Başka hiçbir şekilde hiçbir gideriniz yoktur.
Ben Ne Yapıyorum?
1) Şirket kurulumu için gerekli olan 100.000 $ sermayeniz yoksa sizin adınıza 100.000 $ sermaye koyacak kişi ile tanıştırma. Şirket kurulumundan sonra kişi parasını geri alıyor. Ortalama 15-20 bin TL ücret almaktadır.
2) KKTC de müşavir ile tanıştırma. Evraklarınızı hazırlatma.
3) Şirket kurulum başlangıcından şirket kurulana kadar takip ve destek.
İşin özeti sıfır vergili şirketiniz kurulana kadar destek. Dilerseniz vekaletname vererek tüm şirket kurulum işlemlerinizi ben yapabilirim.
Şirket kurma kararı aldıktan sonra sizden istenilen evrakları ve paranızı hazırladıktan sonra birlikte KKTC'ye gidiyoruz. Orada tüm işlemlerinizi birlikte yapıyoruz. Birlikte dönüyoruz.
Ücret: 3.000 TL
Yüz yüze görüşmek isteyenler sadece Adana içi mümkün. Şehir dışından gelip görüşmek isteyenler için de yardımcı olurum.
Not: Şirket kurulum, müşavirlik ücreti ve sermaye ücretini net yazamıyorum. İşlemi yapacağınız tarihe göre net fiyatlar söylenmektedir.
forum dışı arkadaşlar için e-posta: dgenc @ dgenc.net
hocam hizmetiniz devam ediyor mu ? PM yolladım.