@WebnetMasteR hocam mantık olarak şunu söyliyim, siz o üstte bahsettiğiniz kumar v.s kazandırmayan reklam stillerini tek tek kapatmak yerine, sitenizin için bu tarz düşük ve kalitesiz reklamları komple yüksek kazanca göre uyarlıyorsunuz.
Anlatmak istediğim şey su, hesabınıza girip tek tek düşük reklam geliri sağlayan siteleri engellemek yerine, bu denge optimizasyonu ile komple hepsini tek kalemde silip atmış oluyorsunuz, artık zamanınızı boşa harcayarak hangi reklam 0,1 kuruş kazandırıyor diye gününüzü gün etmenize gerek kalmıyor. %100 demek her reklamı göster google amca ne b*k varsa doldur gelsin para lazım diyorsunuz, ( kategorinize bağlı olarak ) Denge ayarını sitenize göre deneyerek örneğin %50-%70 arası bir yerde tuttuğunuz da, ( google amca senin b*ktan reklamlarına ihtiyacım yok ) bana sağlam para kazandırıcak reklam gösterceksin diyosunuz.
Burada ki imajınız da şu oluyor = kaliteli siteyim, kaliteli reklamlar gösteriyorum.
Gayet iyi anladım, % 60 yaparak zaten onları ekarte etmiştin, niye tek tek uğraştın diyorsun.
Gönlüm el vermedi aradan fırkan olur, googlenin gözünden kaçar çat olur pat olur çıkmasınlar boşver
Bu optimize ayarı için 24 saatlik bir zaman dilimi içerisinde test edip karar vermek en sağlıklısı olur.
dün 71 tıklamaya 6.27 gelmiş
şu ana kadar ise 39 tıklama 4.33 gelmiş.
TBM ortalaması ise güne göre değişiklik gösteriyo
0.5
0.9
0.10
0.11 arası gidip geliyo 0.12 yi 0.13ü görmüş değilim henüz
Hayırlısı ile bu optimize sonrası bakalım inşallah umarımki ümitliyim
Banner olayını ilk senden öğrendim bu çok iyi bir bilgi oldu, bu zamana kadar bilmediğim bir yöntemdi.
Responsive reklamlar kullandığım için mobilede uygun bir reklam koymak doğru olacak.
Yada her reklama farklı bi banner yapıcaz tek tek ayarlıcaz artık, sonuçta aynı hesap olacak ama şu var 10 tıklamaya 0.05 tbm den 50-60 krş gelecekken 5 tıklamaya belkide 1 tl alacağız bilemeyiz tabiki lakin bu deneme yöntemi bizler için bir dönüm noktası olacak.
eğerkine 1 tıka fln 0.20 0.25 fln verirse oy oy oyyy