aksakal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamamdır kardeş. Scriptin harika ve dediklerinizi ziyadesiyle harfi harfine karşılıyor ve hatta her türlü siteyi kod bilgisi olmadan çekiyor. Biz yapamadık suç sizin değil bizim affola.

Meramımızı dile getirmeyi "YAYGARA" olarak tanımlayıp konuyu çözüme ulaştırmak yerine "İADE" konusuna getiren de bizleriz yine affola.

Mailden verdiğiniz kod bilgisi hakkında "demo sitenizde varsa ona bakarak yapayım bu şekilde yapamadım" diyerek konuyu yokuşa süren de biziz yine affola.

Konuyu kelime oyunlarıyla saptıran ve dil eğitimini akademik düzeyde almama rağmen meramımızı biz anlatamadık yine affola...

Başarılar.

NOT: Scripti almak isteyen arkadaşlar için hala script yarı fiyatınadır .Lisans anahtarıyla satılıktır. Veya herhangi bir işime yarayan bot karşılığı da takas yapılabilir.
Ayrıca script lisansı tek site için geçerlidir, diğer site de kullanmak isteyen arkadaş o sitede kullandığı scripti diğer sitede kapatmadığı sürece kullanamaz onun için satımda herhangi bir üçkağıtçılık mümkün değil. Ayrıca aylık teknik destek sürmektedir.
Meramınızı 3 ayrı platformdan dile getirince maalesef ben de yaygara demek zorunda kaldım. Ben de böyle demek istemezdim fakat bugün bütün günüm size 3 ayrı platformdan yetişmeye çalışmakla geçti. Şimdi de 1 yıldız vermişsiniz beklentilerinizi karşılamadığı gerekçesiyle. Problem değil.

Parayı iade etmek benim aklımdan geçmezdi fakat sizin ürünün yarı fiyatına satılık olduğunu söylemeniz üzerine ben de böyle bir şey teklif ettim. Hala da ürünü satmaya çalışıyorsunuz. Bununla uğraşmayın paranızı iade edeyim deyince de meselenin para olmadığını söylüyorsunuz.

Mailde "demo sitenizde varsa ona bakarak yapayım bu şekilde yapamadım" sözünüz üzerine ben de böyle bir şey olmadığını söyledim. Olmayan bir şeye var demem de garip olur. Ayrıca en son attığım mailde de düzenli ifadelerin bakılarak yapılamayacağını belirtmiştim. Az önce de zaten lazy-loading tarzındaki problemleri daha kolay çözebilmek adına eklenti üzerinde çalıştığımı da belirttim.