Kandırıldık ifadesi olmamasına rağmen "kandırıldık" yaftasını nasıl çıkardıysanız biz de "Artık kodlama bilmeseniz bile eklentiyi kullanabilirsiniz!" cümlenizle ve videonuzla bu anlamı çıkardık.

R10'da önceki hesapla birlikte 10 yılı aşkındır bulunmaktayız. 10 yılı aşkın bu süre zarfında yüzlerce alışımız oldu; çünkü bizler satıcı değil alıcıyız ve alım yaparken iki unsura dikkat ederiz.
1.si satılan malın kalitesi ve vaat edilenlerin gerçekliği
2.si satış sonrası desteği.

Sizin malınızda eksik olan unsur dediklerinizin beklentilerimizi dedikleriniz doğrultusunda karşılamamasıdır.Malınızın kalitesine laf söylediğimizi göremedik. Gösterirseniz seviniriz.

Konu tantımında ne demişsiniz: " ..önce üzerlerinde oynama yapabilir, içeriklerin görsellerini kendi sitenize kaydedebilirsiniz." peki dediklerinizi dedikleriniz ayarlarla+ kodlama yapmadan kayıt edebiliyor muyuz ? Hayır.
O zaman bu ifadeniz nedir?

Bir de yaygara demişsiniz. Bu ifade tarzınızı ergen veya malının zaafiyeti ortaya çıkan tüccar uyanıklığına vererek cevapsız bırakıyorum;çünkü yaşınız gereği bu ifadeleri kullanmayı kendinize yakıştırmış olabilirsiniz.

Para konusuna gelince. Mesele 20 dolar veya 200 dolar değil. Ama siz bu "yaygara" meselesini parasal olarak görebilirsiniz;çünkü algınız para kazanmaktır.Normaldir.Bizim algımızsa aldığımızın malın hizmetini görmektir.
Mail yazışmalarımız hala bende eminim sizde de vardır.Codecanyonda ingilizce yazışmalar dışında ki yazışmalara hoş bakmıyorlar, sayfamda dolaylı olarak Türkçe yazışma yapmayınız diyerek mail adresinden yazışmayı isteyen sizsiniz.

Para iadesini kabul etmiyorum. İsterseniz 1 değil 10 program parasını verin.

Tanıtım videosuna gelince bir de aynı ayarları yaparak aynı sayfadan çoklu resimleri çekermisiniz lütfen.Kodlama değiştirmeden veya kodlama eklemeden.

EDİT: Codedeki yazışmalar buradaki bir başka scriptiniz için Türkçe dokümanınız var mı diye sorduğum soru, bu da
benden kaynaklanan modül eksikliği nedeniyle olan destek sayfanızdaki soru. Bunlara mı yetişemiyorsunuz...? Ha bir de scripti almadan önce bir Türk coder tarafından böylesine bir script yazıldığı için yapılan tebrik vardı...