ademaktepe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Soru cevap sitemiz için en az 40 kelimelik soru ve en az 30 kelimelik cevap yazdırmak istiyoruz. Sormak ve cevaplamak istediğiniz soru kategorisini kendiniz seçebilirsiniz.

Soru - cevap başına (70 kelime) 75 kuruş vermeyi düşünüyoruz.

Örnek Soru :
Evde kedi beslemek çok mu zor?

evimde kedi beslemek istiyorum. kedileri çok seviyorum ve sokakta ne zaman kedi görsem onlarla ilgileniyorum, hatta bir bakmışım saatler geçmiş. yalnız yaşamaya başladığımdan yanıma bir kedi almak istiyorum fakat daha önce hiç evcil hayvan bakımı üstlenmedim. bu konuda çok tecrübesizim. sizce bunu becerebilir miyim? yani öğrenme ve alışma konusunda zorluk çeker miyim? eğer aksi bir durum olursa hayvana zarar gelmesini hiç istemiyorum. teşekkür ederim.

Örnek Cevap :
Ben de evde kedi besleyen biriyim. Yaklaşık 10 yıldır 3-4 kedi misafir olmuştur evime. Şu an iki tanesiyle beraber yaşıyorum ve inan ki hiçbir zorluğu yok. İlk başlarda garipseyebilirsin, yorulabilirsin, sıkılabilirsin ama onun sana gösterdiği sevgiyi gördükçe daha da bağlanıyorsun ve kendin yerine onu öncelik haline getiriyorsun. Eğer onu ihmal etmeyeceğini düşünüyorsan kesinlikle bir kedi sahiplen barınaklardan.

İlgilenen arkadaşlar PM yada skype ile iletişime geçebilir
Merhaba,

Tarafınıza detaylı pm gönderildi.

İyi çalışmalar